Senaste inläggen

Av Emma - 13 juni 2009 15:44

Idag fyller femtimmarsvärdinnan 22. Och min exsambo 23. Världens bästa dag! Grattis mina sötgryn!


men nu till mitt bekymmer. jag vill så gärna shoppa. handla. köpa nytt. Menjag hittar inget jag vill köpa. Förstår ni hur jobbigt det är? Funderar faktikst på riktigt att köpa ett par skor bara för att köpa nåt. men det är ju jävligt onödigt.


Jag skulle vara lite mer ekonomisk, det hade jag nog mått bra av.

ANNONS
ANNONS
Av Emma - 31 maj 2009 18:29

SOMMAR!

Av Emma - 31 maj 2009 02:57

Högskolan är ett vuxendagis. Man håller till där på dagarna för att lära sig saker och leka med sina kompisar på ett eller annat sätt.


Det bästa med högkoslan är att efter varje läsår så är det som att ta studenten igen. Det är en go känsla. Tillsist vill jag bara meddela att jag inte är full, det är bara pollenallergi.Av Emma - 29 maj 2009 15:57

jag har aldrig någonsin varit med om att ett par skjortärmar kan vara så tidskrävande.


Pojkar och män, säg mig, hur lång tid ägnar ni åt skjortärmsvikande innan utgång?


Jag har kollat ut genom fönstret igen. För mycket fritid. Ja, det är ett faktum.

Av Emma - 27 maj 2009 21:22

Änså länge ligger jag bra till i matchen. Jag har minsann tippat 2-1 till Barca, av den enkla anledningen att de helt enkelt vinner med det.


och för det får jag väl säkerligen ingenting, eftersom det är ett ganska troligt resultat. Imorrn ska jag jobba på mitt alldeles nya jobb. Det ska bli så jävla kul, för jag ska sitta i kassan. Det gillar jag. Jag har lärtmig PLU-numrena på ett alldeles extraordinärt sätt. Jag förknippar dem med personer jag känner. Där för är det helt självklart att allas vår Jimbo är isbergssallad. Och att pappa är rabarber. Och mamma är gurka. Och Sofia är plommon. 


SÅ är det. Jag kommer liksom se personer på mitt lilla rullband i sommar. Och jag kommer tänka påpersoner jag tycker mycket om varje dag. DET NI!Av Emma - 21 maj 2009 13:03

På spisen står korvstroganoff, eller med andra ord det jag har i kylskåpet såhär dagarna innan lön.


Alldeles nyss tänkte jag mig inte för och torkade köksbordet med min glasögonputsduk som låg där. litegrann, alltså. inget storstäd här inte. bara lite gnugg. Det är nog Mr. Armani jävligt nöjd över. Att jag liksom putsar lite på köksbordet med hans tyg.Av Emma - 20 maj 2009 23:22

Min granne spelar akustisk gitarr och poppar popcorn.


Det verkar fruktansvärt mysigt. det är bara det... snart så skriker de sådär igen. Eller spelar "yatzy". Det är nämligen det de gör. Antingen så skriker de på varandra som galningar , eller så ligger de med varandra, eller så spelar de gitarr och poppar popcorn.


De är inte bra på nåt utav det. iaf inte på att poppa popcorn. Det känner jag på lukten. I övrigt så är jag inte längre singel. Jag har en ytters svår och komplicerad relation till en uppsats jag i det närmsta har gift mig med.


Det är mycket länge sedanjag hade enrelation som denhär. Att man kan vara så jävla trött på något men ändå förstå att man måste fan sitta med skiten dag ut och dag in för att man ska kunna få gå klart i skolan.


Tack och adjö, senapsfrö!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se