Senaste inläggen

Av Emma - 2 april 2009 10:48

dubbelsug, tillochmed.


När det är såhär fint väder ute vill jag bara göra en sak, eventuellt kanske möjligtvis tre saker. Jag vill

1. Spela golf

2. Cafésola

3. Grilla


Ikväll ska jag spela fotboll, så på den biten är det rätt lugnt, annars hade jag haft supersug efter det också. Men dethär med golfen. Jag drömde att jag lirade inatt. Kunde inte ens pegga bollen. Visste inte hur man höll i klubban. Alla tees var för mjuka för att jag skulle kunna stå där. Hade helt fel kläder på mig. Men mest av allt, jag var i min treboll tvungen att släppa igenom en fyrboll, för att jag var för långsam. 


Ångest. Jag vill spela golf. NU.


ANNONS
Av Emma - 31 mars 2009 15:50

Idag är det den 31a mars. En dag att komma ihåg.

Jag har idag levt i 165 dagar utan min morfar. Världens absolut bästa människa. Det finns inget tvivel på den saken, faktiskt. Undebart snäll, stöttande, klok och intelligent, hemlighetsfull och rolig. Han hade allt, och jag är så tacksam för att jag har fått lära känna honom. MEN. Jag har så svårt att förstå att han är borta sånnahär dagar. 


Nu är jag ikapp i skolan efter min störda och sjuka höst. Och jag slutar hela förra terminen med VG i betyg. Det är det bästa man kan ha på högskolan. Det vill jag berätta för morfar, min förebild i livet.

ANNONS
Av Emma - 24 mars 2009 17:12

Detta är fan bra.


Och vad som mer är bra är att jag lyckats värva en jäkla massa folk till en grupp på facebook där man tycker att man får på tok för dåligt med pengar som student. Jag ska nu bli politiskt aktiv.

Av Emma - 21 mars 2009 22:46

Nu är det en till som frågat om vi ska gifta oss?


men NEJ. Jag ska va singel tills jag dör. Om det inte blir lagligt att gifta sig med sin pappa, snart. För då vill jag gifta mig med honom, för det är den enda mannen i hela världen som är värd att gifta sig med. Synd att han redan är gift, bara. Det verkar vara lyckligt också. Skit också...

Av Emma - 20 mars 2009 15:20

jag är härmed vuxen.


Jag dricker kaffe mer än en gång om dagen.

Jag äter havregrynsgröt till frukost.

Snart äter jag säkert spagetti,också. Och då har det gått utför, mina vänner. Utför i en brant backe utan slut.

Av Emma - 16 mars 2009 15:33

jag är lik min mamma. punkt.


en glad punkt. hon är söt.

Av Emma - 16 mars 2009 15:33

jag är lik min mamma. punkt.


en glad punkt. hon är söt.

Av Emma - 15 mars 2009 22:22


Med nyladdad musik i öronen har jag idag tagit stegen mot våren. Jag har mött havet och tittat ut över horisonten. Till en början visade sig Halmstad från sin allra bästa sida idag, lite senare kanske från sin lite mer vanliga sida.


HURSOMHELST!


Östra stranden, eller vilken jävla strand som helst, kan bota allt, lindra allt och  försätta hela kroppen i trans. Fan vad jag älskar havet, och det som finns där.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se