Direktlänk till inlägg 15 januari 2012

12 maj 2012 - va där eller va rektangulär.

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju sprungit göteborg city runt, hisingen runt eller varenda sträcka i skatås den senaste tiden). Det var så länge sen jag sprang dendär rundan att det:

1. rivits en hel förskola, samt byggts en ny på samma ställe

2. flera hus har fått annan färg

3. ett fallfärdigt ruckel har blivit ett vitt trä/puts-hus med de shabbigaste chic-tillbehören i fönstren (murgröna på båge, cement-tingeltanel och stora silvriga ljusstakar) samt studsmatta utanför ytterdörren.


det kan också vara så att jag faktikst inte har sprungit en meter frivilligt sen den 29 augusti. förutom just idag då.

och om fyra månader ska jag springa ett halvt maraton.


jag håller tummarna och gör spellistor sålänge.

och planerar att springa lite längre imorgon. kanske.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Av Emma - 3 oktober 2011 16:31

Finns det någon som svarat på Hello Saferides "The Quiz"? Vad har man isf svarat? Och vad gör egentligen Thomas Ledin nuförtiden? I och med att hon bubblade av frågor och han svarade, sen AVBRÖT hon honom. Fick han någonsin svara klart?   ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se