Direktlänk till inlägg 23 mars 2011

om bågfilar, vindilar och handstilar.

Av Emma - 23 mars 2011 15:17

håll i hatten, kamrater! Det är bara vintern som blåser förbi med hjälp av supermånen och lite sånt. men detlugnar nog ner sig snart.


Det är roligt att dela hem med någon. Det är nästan som att dubbla alla känslor. Framförallt sånt som är roligt. Som att planera hur hemmet ska se ut. Vi har väl ungefär femtusen projekt som inte har kommit längre än till tankestadiet, med det är nästan dessa projket som är roligast. Där det inte krävs nåt arbete utan att fantasin får härja fritt. det gillar jag. fantasifull bärsärkargång.


och så har jag tänkt ganska mycket på dethär med skrivstil idag. eller. från det jag såg en fint skriven lapp som  det stod limpa mjölk pålägg på (ska inte gå in på livsberättelsen jag författade i mitt huvud, men vilket liv kvinnan som skrivit lappen har levt!). framtidens ungdomar kommer inte få snirkligt författade födelsedags- eller julkort. för skrivstilen håller på att dö ut. Och det tycker jag är förfärligt  sorgligt, för det är så fint med omsorgsfullt nersnirklade bokstäver.


Ska inte dagens ungdom få ha en sån fin barndom som jag haft? Med fint skrivna kort där varje bokstav är som en större gåta?


(Fast min barndom har ännu inte tagit slut, för jag får fortfarande snirkligt författade kort till de flesta högtider man kan fira. Tack Farmor!)

 
ANNONS
 
zniggold

zniggold

10 maj 2011 17:30

fin blogg! :) <3

http://www.bordetimatsalen.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se