Direktlänk till inlägg 15 oktober 2010

Jag känner pojken här i fönstret mitt emot, han samlar drömmar i fickan...

Av Emma - 15 oktober 2010 12:27

Det är dags nu. Det är dags för så himla mycket. Det är egentligen dags för allt. Jag har nog på ett sätt vuxit upp och förstått att meningen med livet inte är att springa på kåren varenda onsdag i hopp om att där och då få bättre resultat på tentan. Meningen med livet är heller inte att bo alldeles för trångt i förhållande till ens grannar i en lägenhet på 28 kvadrat med väggar som spricker lite mer för varje gång tåget rullar förbi utanför. Det är inte detta som är livet, men det är det som varit en del av mitt liv och som gjort mig till den jag är idag. Den som är trött på trångboddhet och fylla, och som faktikst har förstått att kunskap kommer när man anstränger sig och läser 100 sidor om dagen, istället för att springa på kåren och dricka öl för 20 spänn. (vilket den tydligen inte kostar längre!)


Men det är inte bara lätt. Fyfan. Jag ska lämna staden där jag hittills levt hela mitt vuxna liv. Jag ska lämna världens bästa Evelina & världens bästa Sofia, och deras världsbästa karlar. Jag ska lämna världens bästa och finaste Soc-tanter. Och Calles alldeles underbara familj (inklusive katterna, som jag på vuxna dar börjat tycka om). Jag ska inte längre kunna springa till espressohouse och fika när andan faller på (vilket är kanske bara är bra) (i Göteborg har jag ett bussbytebyte för att ens komma in till city) Jag känner egentligen ingen sådär jättebra i Sveriges näst största stad. Det är Carl och jag, och vi ska liksom börja livet nu. Så härligt, men också nåt så in i bombens svårt.


Men vem har sagt att man ska göra det lätt för sig jämt? Ett äventyr är alltid ett äventyr (och det är närmare till Skövde).


och för att referera till rubriken;
och han sitter FANTASTISKT mycket vid datorn. och jag känner honom inte egentligen, jag bara ser in i hans liv varje dag, eftersom GT har den egentskapen. Man kan inte direkt vara privat för här ser man in i människors liv varje dag

 
ANNONS
 
Ingen bild

Evelina

15 oktober 2010 16:00

Jag kommer sakna världens bästa Emma oxå!! Men nu ska NI äntligen få bo ihop!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se