Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

head over feet

Av Emma - 8 juli 2010 16:34

Jag har svårt att förklara varför jag ens har kvar bloggen. jag ägnar ingen som helst tid åt den numera. har svårt att få till det, liksom. Så jag nöjer mig med att rekomendera dessa tio låtar för sköna sommarkvällar med gott sällskap (och kanske ett glas vin).


Biffy Clyro - The Captain

Biffy Clyro - Bubbles

Amanda Jensen - Charlie
Oskar Linnros - Ack, Sundbyberg

Robyn - Dancing on my own

Pernilla Andersson - Johnny Cash & Nina P.

Johnossi - What's the point

Billy Talent - Red Flag

Florence + The Machine - Rabbit heart

[ingenting] - Tack._____________________________

PS. för ett år sen skrev jag ett litet inlägg om det nya livet. Det nya livet håller fortfarande på, och jag har svårt att förstå att det är ett år sedan det började. Jag är bubbligt kär, precis som jag var där och då, fastän äventyret kallat "det nya livet" inte ens börjat då. DS.

 
ANNONS
 
Fisen

Fisen

9 juli 2010 22:06

Jag tycker det är bra att din blogg finns där den finns. Det är finns mycket trevliga gamla minnen som man kan gå tillbaka och läsa. Dessutom räcker det att rekommendera lite låtar eller lägga upp ett kul youtubeklipp om man vill dela med sig av något sådant ibland. Jag har kvar min blogg för dagar då jag känner att jag vill dela med mig. :) Puss!

http://timesandseasons.bloggagratis.se

 
Ingen bild

amnis

27 november 2010 18:20

Jag saknar dig, du fina fina skövdeflicka.
hoppas livet leker i götlaborg.
kram / soctanten

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se