Direktlänk till inlägg 27 maj 2010

jag har en tam underlat och en hund som kan vissla.

Av Emma - 27 maj 2010 10:52

Man borde lyssna på denhär låten mer och oftare. För attfå pepp och ork och lite skratt i tillvaron. Frida och jag har peppat till den mycket de senaste veckorna. Uppsatsveckorna. Slitveckorna. Vad jag gillar Frida! Hon är alldeles jättebra. På allt. Utan henne hade denhär uppsasten kanske gått åt helvete. Hennes pill och slit och nattliga förbättringar på våra texter. En bättre uppsatspartner kunde man inte ha. På sant.


Vi kunde kanske däremot få tillbaka vår uppsats nu. Den skulle komma igår, senast. Idag är det torsdag och den är forfarande inte kommen. Jag anser att man åtminstone kan be om ursäkt när man inte lämnar tillbaka ett arbete i tid, för detklart att den mänskliga faktorn kan påverka och ibland ställa till det. Men är det för mycket begärt att få ett litet förlåt-jag-är-sen-mail? Det har vi förvisso fått. 3 timmar efter att vi igår undrade när vi skulle behöva sluta vänta...


Nu peppar vi på att det är 1 timma kvar på denhär förmiddagen, annars är vår uppsats KRAFTIGT försenad och jag kräver senare deadline på måndag. Stå på sig har alltid varit minb starka sida. Tur att jag har Frida, som är en riktig stå-på-are.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se