Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

äpplet faller inte långt från päronträdet.

Av Emma - 23 februari 2010 15:00

jag städar. STORT! Möblerar om och sånna grejer. Hittar gamla böcker. Hittar nya böcker. I en enda röra. Vad hände med bokstavsorndningen jag är uppväxt med? Och att  skönlitteraturen ska stå för sig och kurslitteraturen för sig?


Så nu har jag sorterat. I bokstavs- och katergoriseringsordning. Calle kommer ju kärkas på organisationen i dethär hushållet. Men jag har hjälpt honom också. Golf- och biltidningarna står i datumordning i tidningsställ.


Nu undrar jag mamma; börjar jag bli lite mer som du och din släkt?


Överstpå önskelistan:

Ett hålslag! (hej vuxenlivet)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se