Direktlänk till inlägg 10 februari 2010

nothing can stop us now.

Av Emma - 10 februari 2010 09:54

Ibland undrar jag litegranna hur jag egentligen är skapad. Jag vet inte hur många fb-statusar jag sett som liksom klankar ner på snön. Att det får räcka och vara nog. Själv är jag så jäkla överlycklig för denhär snön. Nu vet man med bestämdhet att det är vinter. Det är minusgrader, det är snö, det skottas. Bilar slirar. Tanter och farbröder halkar. Det är vintertecken. OCH, det bästa med snön är att det är ett vårtecken. Efter snö kommer vår. Och jag är alldeles sprudlande glad inombords. VÅR! Kan ni haja. Om man bara njuter sig igenom snön och faktiskt ser det vackra med det så kan man faktikst få njuta ännu längre än om det hade vart en blöt-asfalts-vinter med snålblåst och regn. Då längtar man ju bara till våren får att man är så trött på den sketna vintern. "När jag var liten var det minsann snö upp till knäna jämt". till knäna var det ju ungeför 30 cm, så det var ju inte så konstigt.


Iaf. VÅR!

I Halmstad förändras allas mentalitet på våren. Man går ut. Stannar ute mitt i stan på en filt i en park hela natten. Spelar kubb och grillar varje dag. Våren här är som ingen annanstans. Det vågar jag lova. Man sitter utmed biblioteksväggen som vätter mot väst och havet och solar och känner sig intellektuell som aldrig förr. Och man kan gå hem mitt i natten för att man vågar gå själv, för att det är ljust ute. Man kan gå till biblioteket utan jacka, och hur till skolan med för den delen. På våren är allt mycket lättare och bättre. Och snart är det vår och snart är vi fria igen. Utan jackfängsel och mössa och vantar och långkalsonger. Snart är det bara ben och tygskor.


Överlyckliga Emma. Vår och pollen och gräs mellan tårna.

Sålänge får jag njuta av snöplogar, snögrottor, skidåkning och hemtenta, men det är inte heller helt fel. Snarare tvärt om, det är pepp!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se