Direktlänk till inlägg 18 januari 2010

Rim och reson?

Av Emma - 18 januari 2010 18:42

Nu har vi gjort det IGEN! denna gången som poesi. Ämnet är ett icke-socker-ätar-vad vi har som gäller fram till 11e Juni. Läs och njut av dessa rim...


S: tråkigt att det är just det man inte får, bara för lite mindre lår


E: Man skulle mindre mat ha lagat, då hade jeansen inte klagat.


S: men om det ändå fanns bättre sätt, med lite mera fett


E: att fett är onödigt är bara ocker, jag tror boven heter socker!


S: men det är nu jag frånsäger, socker, efterrätter, chips och sånna grejer

men nu är det ju så att jag, kommer äta massvis varje lördag!


E: själv går jag på sån sträng diet, jag ska sluta vara fet


S: mera träning, mindre mat, inte kul för en som är lat


E: låter som en fin melodi, om man kläderna vill komma i. finns dock en ganska stor (liten) hake, jag har en chipsälskande make...


S: men som du nu har gnällt, så har han väl inget emot lite chips-svält :)

och den dagen han pizza har beställt, så håller du den borta från din synfält

jag skulle till och med gå med på att motionssimma, om snälla snälla: kan vi inte sluta rimma??


E: jag önskar jag hade glutenallergi, då man inte pizza kan frossa i. Mitt lilla gnäll har ingenting varit, tror att det om flertalet veckor kommer bli marigt. Alla dagar helt utan sött, skulle kunna känna att jag då hellre dött. Bara att bita i äpplet det syra, kläder för tjocka är sjukt jävla dyra.


 
ANNONS
 
Sara

Sara

18 januari 2010 23:22

Jag älskar´t!

http://saew.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se