Direktlänk till inlägg 10 januari 2010

En annan del av saknaden

Av Emma - 10 januari 2010 19:35

Först; jag har ju sjuklig tv-ångest idag. I en annan del av Köping på ena kanalen och Stjärnorna på slottet på andra kanalen. Det är ju ett helvete att vara ensam, man kan ju inte diskutera fram ett beslut med sig själv om vad som ska ses på tv.


Nu; dethär  med att vara lite längtig är ju ganska mysigt. Det är jobbigt precis när man skiljs åt, men sen går det ju bra.. det är ju egentligen en mysig grej att veta att man ses igen. Och att man saknat och längtat efter varandra... Men när det gäller denhär saknaden som infaller sig 2 gånger i månaden ungefär så har jag nu, ja... klantat till det lite i huvet. Nu har jag ju gjort nåt riktigt dumt. Eftersom Calle och jag spenderat hela jullovet tillsammans i ett enda stort snorinferno, så har vi ju setts en del. Vi har svettats på varandra i feberdrömmarna, vi har nyst på varandra rakt ut, vi har hostat den andre rakt i munnen, vi har slutat pussas för att man kvävs av andnöd eftersom vi inte kunnat andas genom näsan... vi har helt enkelt setts hela tiden. Varje dag. Varje sekund och varje minut från den 25e december tills idag. VARJE SEKUND.


Utom när man haft sitt lilla break. Toaletten. Kissa ifred.

Nu känns det i min slentrianmässiga vardag att Calle haft litelång kissepaus.

9 långa timmar. Så nu gick jag och kissade. Det var ingen Calle där...


Dagens lärdom:

Man ska inte intala sig att den man älskar är på toaletten, för man blir så besviken när han inte alls är det när man väl går dit sen.


Lite så.

Gott nytt 2010 förresten!

Året jag ska springa Göteborgsvarvet nästa år, rasa i vikt, bli sambo, skriva C-uppsats,ta  min examen, få kusinbarn och fortsätta vara lyckligast i världen!

 
ANNONS
 
Pantertanten

Pantertanten

10 januari 2010 19:52

För teveproblemet har jag en lösning åt dig; se Stjärnorna på slottet på svtplay när du får tid över!

http://pantertanten.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se