Direktlänk till inlägg 8 november 2009

apprpå det nya livet...

Av Emma - 8 november 2009 15:19

för ett litet tag sen skrev jag ju om att det nya livet började på golvet hemma hos e&f.


Det nya livet har nu pågått i 4 månader, och det nya livet blir bättre och bättre för  var dag.

På något sätt känns det som den största lyckan i världen att få älska någon så mycket, och att veta att det liksom är besvarat är bara bonus. Jag hade faktiskt ingen aning om att det bodde så mycket känslor och kärlek i min kropp. Varje dag utan Calle är en sorg. Man är liksom inte hel någonstans. Det är ensamt, tråkigt och alldeles förjävligt.


Och nu har det varit många dagar utan honom, och det blir ännu fler. Men på torsdag. På torsdag får jag liksom krama och klappa och se på mannen som är mitt nya liv igen. Och det är liksom värt väntan.


Tänk att få vara alldeles bubblande nykär såhär länge.

Det är ju fantastiskt!
 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

8 november 2009 22:20

Trots att jag vet att man inte får säga att jag förstår dig (eftersom vi blev inpräntade det på Löväng), så säger jag det ändå. JAG FÖRSTÅR DIG EMMA! För det är precis så jag känner mig när jag bor hemma i Skultorp. Då är det något som fattas, och det är min andra hälft!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se