Direktlänk till inlägg 15 oktober 2009

inte bara bacon.

Av Emma - 15 oktober 2009 19:01

Det är ganska tvära kast i livet.

Förra året flyttade jag tillbaka till Halmstad för att jag insåg att det var ett misstag att flytta därifrån. Det var ett bra år, dels för att jag tog mig i kragen och gjorde det jag vill, men också för att jag trivdes på jobbet och äntligen fick operera bort mina halsmandlar.


Det var också ett himla jobbigt år.
Inte bara förra året, utan året som har gått från denhär dagen förra året. (eller egenltigen imorgon). Det har varit det tuffaste året i hela mitt liv. Jag har aldrig känt mig så ensam, hjälplös och övergiven som jag har gjort dethär året. Jag har heller aldrig känt mig så älskad, saknad och betydelsefull som nu. Det har varit ett mycket dubbelt år. Som om varje dag innehållit dubbelt med känslor.


Sorg tar tydligen ett år att bearbeta, och jag tror att det bara är skitsnack. Jag är precis lika ledsen idag som jag var för ett år sen, jag har bara blivit van att vara det. Och jag har lärt mig att känna alla andra känslor starkare än sorgen.


Men visst är jag ledsen.

Min bästa vän och förebild har varit död i ett år. Ett år jag velat att han skulle ha levat.

Det har ju faktiskt varit det bästa året i mitt liv, trots att jag varit fruktansvärt ledsen.


Jag saknar dig, morfar.

Varje dag. Dygnet runt.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se