Direktlänk till inlägg 10 september 2009

små, men djupa, fotavtryck

Av Emma - 10 september 2009 21:41

Mitt hem. Min taklägenhet nära Nissan, i Halmstad. Med mina möbler och mina kläder och min musik och mina saker. Det är ju här jag är hemma. Här jag lever mitt liv och det är här jag har min borg. Förut var det här jag kände mig trygg och säker och stark. Nu ligger här ett skivfodral i tyg med plastfickor inuti och däri finns 50 filmer. Ovanpå ligger det en t-shirt med Che Guevara-tryck. Det står en kaffekopp på bordet, och det ligger mentosfolie mellan stråna på mattan. Det står två tallrikar prydligt avsköljda i diskstället och det ligger två täcken i min säng.


Och dethär är ju mitt hem. Men inte längre bara mitt.

Det bor nån här som inte är här för tillfället. Nån som ständigt gör mig påmind om att det är här jag är säker, trygg och inte ensam. Men det är svårt att vara trygg och säker utan honom... Det känns inte säkert att gå och lägga sig om inte han ligger bredvid. Det är inte roligt att äta mat. Det är inte lätt att göra nåt, egentligen.


Det är egentligen himla tråkigt när han inte är här, för det är ju han som gör att det är roligt att gå hemifrån. Då får man nämligen träffa honom när man kommer tillbaka till hemmet, borgen och säkerheten.


Sen att han har körtelfeber och saknar korsband, det gör detsamma.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Fis

11 september 2009 12:17

Du är ju tokig rakt igenom... men det är ju det jag gillar med dig. Hälsa mannen i ditt liv och dammsug upp mentos-folien :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se