Direktlänk till inlägg 26 juni 2009

asch.

Av Emma - 26 juni 2009 00:34

jag vet inte o jag borde.


men det känns ändå på nåt sätt som om det är värt att prata om.

Michael Jackson är död. Han dog liksom ganska nyss. I hjärtattack. Och jag tog illa vid mig. Faktikst...


Liksom. Jag vet hur människor som dör i hjärtattack ser ut. Just där och då när jag läste nyheten tänkte jag mycket på det som kom att vara Michael Jackson för mig. Frågan om att vara svart eller vit. Och visst är det lite ironiskt att han inte längre behövde fundera längre över sin egen kropps färg. I den stunden behövde Michael Jackson inte tänka på dethär med svart och vitt längre. Han var liksom inget av det. Jag vet hur människor som dör i hjärtinfarkt ser ut.


Skickade iväg sms till folk jag kände, bara för att inte veta nyheten själv. Alla reagerade på samma sätt, "VA?!". Jag kunde inte ens fortsätta äta min räkmacka... Så nu sitter jag här på min soffa. smsar med min storebror om dethär med MJ. Skriver helt sjuka saker, som t.ex "Det känns som ett PR-trick. Det är så jävla typiskt Michael Jackson att dö, bara för att då ägnarman lite tid åt honom igen. ohc fatta hur många skivor han kommer sälja nu". Och inte för att vi är arga, men han har symbpliserat vår barndom litegrann, och nu är han borta... det känns sjukt. Precis som när Astrid Lindgren dog. Eller så det kommer kännas när Ingvar Kamprad avlider. Surrealistiskt och  lite knäppt. Sen får jag sms från bror. han skriver "han hade vist 47 planerade konserter i london. Stressfaktor 2000. Sen mådde han väl inte så bra fysiskt heller, han föll isär bit för bit kan man säga. Tänk att lite olycklig barndom kan göra så mot någon..." Och det är inte meningen att göra sig lustig över någons bortgång. För det vill vi inte. Men det känns bara så ironiskt knäppt att han är borta.Heal the world, make it a better place.

 - För Michael. För världen. För oss.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se