Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

uppdatering i realtid.

Av Emma - 27 maj 2009 21:22

Änså länge ligger jag bra till i matchen. Jag har minsann tippat 2-1 till Barca, av den enkla anledningen att de helt enkelt vinner med det.


och för det får jag väl säkerligen ingenting, eftersom det är ett ganska troligt resultat. Imorrn ska jag jobba på mitt alldeles nya jobb. Det ska bli så jävla kul, för jag ska sitta i kassan. Det gillar jag. Jag har lärtmig PLU-numrena på ett alldeles extraordinärt sätt. Jag förknippar dem med personer jag känner. Där för är det helt självklart att allas vår Jimbo är isbergssallad. Och att pappa är rabarber. Och mamma är gurka. Och Sofia är plommon. 


SÅ är det. Jag kommer liksom se personer på mitt lilla rullband i sommar. Och jag kommer tänka påpersoner jag tycker mycket om varje dag. DET NI! 
ANNONS
 
Ingen bild

Evelina

29 maj 2009 14:22

Vad är jag då?? jag vill oxå vara något ;)

 
Ingen bild

Hördu...

29 maj 2009 16:01

Det finns inget som stämmer överens på 86:or. ej heller på junibarn. eller 11:or. Du är ett hopplöst fall :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se