Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

jag tänkte...(om musik)

Av Emma - 17 maj 2009 23:43

Igen. Jag gör det endel numera, och det braiga med det är att det inte känns konstigt. Vad gör jag om ett år? Planera mera! Men innan jag berättar vad det var jag tänkte på, så kan jag ta lite helt vanligt bloggtjöt, först.


Mår bra, äter gott och sover på tok för länge. Borde plugga mer, och spara mer pengar. men fan! Jag måste ju leva också. Fyller snart år och önskar mig en klänning för 299 spänn från Åhléns, vilket är jävligt ointressant i dethär sammanhanget. Har numera snälla grannar som inte skriker nätterna igenom, men är avundsjuk på de som känner folk på sin egen våning. Borde bjuda hem femtimmarsvärdinnan på fika i dagarna, och har dåligt samvete för att jag inte gjort det ännu. Väntar på att mitt jobb ska höra av sig. Och tror på riktigt att detta skitväder är mitt fel då jag medvetet har dödat en spindel den senaste veckan, och tycker att vädret som var i april kan komma tillbaka, förgott. Och så håller jag med Gessle "Ingen männska borde ensam va när man kan va ett par, i en sommarstad". Har han tupé, förresten?


AJA. det är somsagt inte intressant info alls. För det jag egentligen tänkte handlade ju om musik. Och jag tänkte lite olika tankar om det. Dels så tänkte jag delge er vad Spotify tycker att jag ska lyssna på förnåt, om man jämför med det jag har i mina playlists. Håll i hatten nu, ni som känner mig väl!

 • Hardcore rap
 • Southern rap
 • Rap
 • Hip-hop
 • Dirty south rap
 • Pop-rap
 • Urban
 • Soul
 • Alternative pop/rock
 • Garage rock revival
 • Electronica
 • Indie pop
 • Indie rock
 • Indie electronic

Är det inte intressant, ändå? Hardcore rap? Dirty south rap?

Om man är en lycklig innehavare av spotify delger jag en liten del av migsjälv här. Det känns naket och utlämnande på alla sätt och vis. Men ändå mycket roligt. Nu kastar jag in handduken, för dethär inlägget har tagitmig 1 timma och 20 minuter att få ihop då internet haft mycket roligt att erbjuda denna afton. Det är nog nåt slags bottenrekord. 80 jävla minuter på att skriva några ynka, helt fantasilösa, rader. Stackars mig.


Imorgon ska jag tänka, igen. På bibblan.

Livet, om ett år börjar det!

 
ANNONS
 
Ingen bild

femtimmarsvärdinnan

23 maj 2009 02:45

JAG ÄR JU LIKA DÅLIG. Och nog kan det dölja sig en liten antydan till dirty south rap-längtan inom dig ibland, kan det inte?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se