Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

Gamletull, i ett nötskal.

Av Emma - 11 maj 2009 12:40

3 hus. 6 våningar i varje. Flera lägenheter på varje plan.

Jag fattar ju att alla inte tycker, tänker eller känner likadant här. Jag är ju inte dum. Men någonting som har slagit mig ganska hårt de senaste dagarna är dethär med musik. Och vad folk lyssnar på. Och varför man tror att det är så förbannat jävla intressant att låta hela grannskapet höra vad man lyssnar på. 


Så, vad jag har kommit fram till under allt detta funderande och diskuterande  med både migsjälv och med familj och vänner? Ja, jag har dragit slutsatsen att folk som lyssnar på fruktansvärt dålig musik inte har insett att det de lyssnar på är dåligt, för de är fruktansvärt omusikaliska. Och för att hävda sin omusikalitet så spelas musiken de tror (eller kanske tillochmed TYCKER, gud förbjude) är bra högt. Alldeles för högt. Så att alla andra som vill lyssna på sin musik inte kan det.


Jag generaliserar. fan för mig. 

Men det är iaf så det är. Iaf för mig.

 
ANNONS
 
Ingen bild

LillisSofia

11 maj 2009 16:03

Så KLOCKRENT!!!! Haha
Men erkänn att du tycker om min musiksmak iallafall;) så det e ju helt okej om JAG spelar hög musik. Vi är ju inte som alla andra!

 
Knyttsak

Knyttsak

12 maj 2009 17:48

Äh, hur intressant skulle livet vara om man inte generaliserade lite och hade fördomar om folk då och då? ;)

http://knyttsak.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se