Direktlänk till inlägg 5 april 2009

när ord inte räcker till.

Av Emma - 5 april 2009 19:59

ibland känner jag att jag inte är tillräckligt tacksam. Tacksam är något jag är varje dag, men som jag inte alltid berättar. Ibland får jag tacksamhetsångest och tackar alla i min närvaro (och frånvaro) för att jag ska kunna klara av dagen.


Idag vill jag inte tacka. Jag vill inte sjunga nåt lov. Jag vill bara låta er alla veta att jag är tacksam att ni finns, för vad ni gör, säger och menar, utan att det på något vis ska låta pretto eller creddigt. jag vill bara berätta att det är ni, vänner, bekanta släkt och vänner, som gör min dag. Det är för er jag går upp ur sängen.


Fred och Kärlek till er.
utan en vän är man förlorad

 
ANNONS
 
Knyttsak

Knyttsak

15 april 2009 22:04

Det var kul att träffa dig idag. Tack för en trevlig lunch som tog tankarna från pluggandet en liten stund!

http://knyttsak.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se