Direktlänk till inlägg 4 april 2009

pinsamt och sånt

Av Emma - 4 april 2009 15:03

"facebook är så bra, för man återträffar så många av sina gamla klasskompisar" men JAHA, det är liksom inte hundra år sen jag slutade skolan direkt, så jag känner att jag har bra koll på vad dom gör och hur de mår ochsånt.


HELL NO! Nu är facebook den nya klassträffen. Det är ju förjävla kul med alla gamla kontakter. 


Nu ska jag snart göra debut i Vapnö. Jag är nervös. Känner mig nästan full, fastän jag inte druckit en droppe mer än vatten. fyfan. Det var längesen fotboll kändes såhär.


Idag är jag både barn och pensionär. glad för gamla bekantskaper och sjukt nervös för lite fotboll. samtidigt är jag 22 år, njuter av livet och inser att denhär kvällen är den första på resten av mitt liv. Äventyret börjar här, nu och idag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se