Direktlänk till inlägg 2 april 2009

sug.

Av Emma - 2 april 2009 10:48

dubbelsug, tillochmed.


När det är såhär fint väder ute vill jag bara göra en sak, eventuellt kanske möjligtvis tre saker. Jag vill

1. Spela golf

2. Cafésola

3. Grilla


Ikväll ska jag spela fotboll, så på den biten är det rätt lugnt, annars hade jag haft supersug efter det också. Men dethär med golfen. Jag drömde att jag lirade inatt. Kunde inte ens pegga bollen. Visste inte hur man höll i klubban. Alla tees var för mjuka för att jag skulle kunna stå där. Hade helt fel kläder på mig. Men mest av allt, jag var i min treboll tvungen att släppa igenom en fyrboll, för att jag var för långsam. 


Ångest. Jag vill spela golf. NU.


 
ANNONS
 
Knyttsak

Knyttsak

3 april 2009 10:14

Jag visste inte att du spelade golf.

http://knyttsak.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se