Alla inlägg under mars 2009

Av Emma - 9 mars 2009 13:41

Jag har blivit helt uppsnurrad i min gamla favoritlåt "Let my shoes lead me forward" igen.


Det är nåt speciellt med den. Kanske andas den vår. Eller frihet.
Men frihet ärju inget bra. Med förmycket frihet blir vi alldeles för otrygga i det individualiserade och konsumerande samhälle vi lever idag. Jag är ledsen, men det är så det är.


Franska redvolutionens ordspråk stämmer inte om man tänker rent sociologiskt, man kan inte vara fri om det behlvs jämlikhet och broderskap. Frihet är fritt. Fritt från allt, oberoende av allt. Kort och gott. 

Av Emma - 4 mars 2009 19:19

När 90-talet var som bäst:

Av Emma - 4 mars 2009 18:59

Det är så jävla lätt att bara flumma runt och egentligen inte göra så mycket mer än att bara vara om dagarna. Idag har jag inte riktigt skött mig, känner jag. Jag har inte motionerat det minsta. Vilket ger mig lite nojja. Men nu är det inte tid till det. Så jag får vackert skippa träningspasset som stod på schemat idag och ta dubbelt imorrn istället. Det gör nog inget.


Men! Vad har jag då gjort i stället? jo, jag har flummat runt. På internet. Och försökt hitta sånt som man tyckte var bra musik när man var liten. Vilket gör att jag vill på 90-talsfest snart. Inte för att jag vill festa, utan mer för att jag vill veta om alla får samma nostalgisa kickar som jag av exempelvis Pandora.

Nu ska vi inte prata om det mer, för då börjar jag snart sjunga angels crying av E-type. Och det vill jag inte.

Av Emma - 3 mars 2009 21:37

Kanske rentav skulle bli polare med honom på facebook.


Jag har ju blivit LITE Paolo-kär, kan man nämligen säga. 

CV

Av Emma - 3 mars 2009 15:22

"Jag har pratat snusk med Paolo Roberto"


 - Fin merit. Nu är det tillagt. 

Av Emma - 3 mars 2009 14:50

Alltså. Jag är inte den som vill vara den, men nåt har hänt här, det är ju självklart. Igår ville Robin att vi skulle bli tillsammans. Igen.

Och så ska jag ju gifta mig med Remi idag. I  Vegas.

Fast först var jag på föreläsning på Kåren. Med Paolo Roberto.
 - VET NI HUR LITEN HAN ÄR?
Aja, skitsamma. Han var där och pratade om massa inspirerande grejer. Om att man ska vårda det man har jävligt ömt, för om man inte gör det tenderar det att försvinna. Han va strålande bra! Och så berättade han om att han var svensk mästare i Taekwon-do och Kickboxning och allt vad det var. Mest för att han skulle imponera på tjejer. Gör det det? frågade han sen. Och då, rent instinktivt så skakade jag på huvudet. Och sen pratade vi med varandra litegranna, Paolo och jag.


Sen berättade han att mat är den näst största njutningen människan har i livet. (ni fattar vilken det första är) bla bla bla. "Jag kan demonstrera" sa han sen. Och tittade på mig igen. Och jag sa nej, och skrattade smågenerat. Fan. Paolo Roberto är Kungen i Kungsan. Och jag är Emma från Nowhere. Smickrande är det åtminstone, hur man än ser det. Men jag ser det som att jag är alldeles för lik Lena.


Sen sökte jag sommarjobb. Och jag fick lämna mitt telefonnummer direkt till nån bra kille som kom från Skara. Tänk om det börjar lösa sig, detta. Jag börjar känna vår och lycka.


Paolo. Jag känner lycka. Det betyder att jag är tillfreds med mina bollar. Både dom i gummi och kristall. (förövrigt borde sex vara en egen kristallboll)

Av Emma - 2 mars 2009 10:29

Jag och mina polare var ute på lite äventyr i helgen. Några däckade, för andra gick det bara lite snett... Läs mer om det HÄR.

Av Emma - 2 mars 2009 08:56

Jag fick mail på facebook.


Ett mail med någon som poppade the question, bara sådär. Så nu ska jag gifta mig snart, också. Bra liv, detta! I Vegas, i morgon. 


 - Inte riktigt som jag tänkt mig.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards