Alla inlägg under februari 2009

Av Emma - 19 februari 2009 10:38


vi gör't. vi drar.

Det kommer bli rätt goa dagar i maj.

Yes! She's awesome!ANNONS
Av Emma - 18 februari 2009 21:02

Siesta!


Kom igen. det kommer bli friggin' awesome! Nu drar vi? visst?

Bra. Skaffa bil och sånt. Jag har ingen. Så köper vi billig öl i danmark och mår gott som fan. Andas musik och den biten. Ja? Det låter gott. Så säger vi.

ANNONS
Av Emma - 18 februari 2009 17:05

*   Bruksvärde på arbetskraft: arbetskraftens förmåga att skapa nytt värde
*   Bytesvärde på arbetskraft: vad får arbetskraften i utbyte mot sin förmåga? LÖN.

Av Emma - 18 februari 2009 16:13

Om Börje Salming tycker att man ska lägga av, då är det nog tamigfan dags.


Sen, inte för att vara elak Peter Forsberg, så är det nog dags att lägga av. Så jävla kul kan det inte vara attspela hockey, du får ju ändå aldrig spela. Du är ju bara skadad hela tiden. Och comeback är inget man ska göra två gånger per säsong.


Inse att din karriär är över innan den svenska befolkningen bara skrattar åt dig.Av Emma - 18 februari 2009 12:48

  • Feber
  • Snör
  • Trasig tesil
  • Tentaångest.

Bra skit, dethär!

Av Emma - 16 februari 2009 22:00

Vet ni att det inte finns ett öde?


Jag har under den senaste veckan, på prov, haft en grymt trevlig liten textrad ifrån en låt som personligt meddelnade på facebook. raden lyder: So bring it on; wars and deceases.


Och klartsomfan att jag får en sjukdom bara för att jag ber om den.

Nädu, Nina Person. Nu vill inte jag lyssna på din musik längre. Snart ligger jag där, i feathers and down och försöker mig på lite communication. Möjligtvis kanske The Storm kommer inatt? En sak ska du iaf ha klart för dig, Nina.

Ingen kan köpa mig.

Av Emma - 16 februari 2009 18:52

Ny årstid, ny design.


 - Det är så jag fungerar.

Av Emma - 16 februari 2009 18:06

Och bara för det har jag liksom fått lust till både det ena och det andra. Plugga bland annat. Jag tror att det kanske kan bero på att våren är i antågande, men jag tycker ändå att det är värt att ta upp. Helt plötsligt har min jävligt deprimerande framtoning som människa helt enkelt har åsidosatts för annat. Glada tankar och sådan skit, för att nämna ett litet exempel.


Förkyld är jag också, å det grövsta. Men vet ni? Det gör ingenting, för nångång ska väl även jag få vara lite sjuk, är det inte så?


Femtimmarsvärdinnan har gjort det igen. Hon är bra skit. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se