Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Nyponsoppa och sånt.

Av Emma - 26 februari 2009 17:45

Jag skrev ett långt jälva inlägg som försvann som handlade om vad och hur och när jag gjorde saker igår. Typ att jag var på Harrys och sen på kåren och sen att vi pratade om nyponsoppa och att Fjäderflickorna fick en ny medlem igår som är en manlig nalle vid namn Harry. Det inlägget försvann och jag PALLAR inte att skriva samma sak igen, får så enastående bra var det inte.


Men vad jag däremot inte vill  utelämna  i denna ultimata bloggberättelse är att det inte är okej att tro att man som en helt främmande man kan krama och känna och klämma på mig hur man vill. Det är fan inte okej. Speciellt inte om man ska bli någon slags ekonom. Inte ens om man kommer från Skåne.

Och hör sen era skjortbeklädda töntar. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se