Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

tema: Frankrike.

Av Emma - 22 februari 2009 15:57

Om jag nu, rent potentiellt, skulle kunna tänka mig att hosta en liten fest så har jag bestämt att jag jävlarimig ska ha temafest.


Och temat ska inte vara black and white. och det ska inte vara pimps and hoes. Och det ska inte vara nåt traffic light. Jag tänkte köra fest med helfranskt tema. baguetter, räkor och vitt vin. Fransk klädkod. Fransk musik.  Liksom, om vi inte åker till Paris och möter våren så får den franska våren komma hit litegranna.


Ja, vi säger så. Hand upp på deltagande, så jag vet om intresse finns. 

 
ANNONS
 
Fisen

Fisen

22 februari 2009 16:23

Hand upp!!

http://timesandseasons.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se