Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

just vad jag sa, det!

Av Emma - 21 februari 2009 18:34

att tala är silver, och att tiga är guld.


Men nu är det slut på tigandet för min del, för jag passar inte så jävla bra i guld. Min röst är tillbaka!

 - tänkte att ni ville veta.


Förövrigt har tanken på att jag kanske kommer gå ut ikväll slagit rot i mig. Igen. Och när den väl får fäste så försvinner den inte. Jag kommer ihåg tiden på Billingsdal när jag aldrig ville gå på disco för jag tyckte det va töntigt. Det var så mycket lättare att säga nej till fest då, av förklarliga skäl. Jag tyckte det va coolare att spela Elitserien -95 på Segat som stod hemma. Eller Sonic & Knucles. Eller att spela tennis. Eller träna handboll. För om jag nu mot förmodan skulle gå på disco så visste jag att jag "typ va tvungen att dansa med en kille" å fyfan va hemskt det måste ha varit. Kan hända att man kanske blev tvingad att vara med i danstävling också. Och då när man skulle dansa tryckare blev jag alltid "kissenödig" och vi åkte ur.Det var jävligt synd.


Detdär med killar har jag fortfarande inte förstått förresten. Jag tycker fortfarande det är sjukligt jobbigt att folk rentav VILL dansa med mig.Inte för att jag tycker det är töntigt och tråkigt längre, utan för att jag helt enkelt inte gillar uppmärksamheten man ibland kan få. Och sen om man inte får uppmärksamheten någong gång, JA, då tycker jag ju såklart att det är jävligt märkligt.
Jag är att lysande exempel på att kvinnor är jävligt krångliga. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se