Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

plus och minus, som man säger...

Av Emma - 21 februari 2009 13:23

Vi börjar att brôta om viljen jävla tenta jag skrivit idag. Med feber, störtförkyldning och hjärnsläpp får man kämpa fram varenda ord, och de sakerna jag kunde bäst kom givetvis inte på tentan. Det betyder förövrigt att jag har tur i kärlek. För har man otur med sånt man vill ha tur med så har man garanterat tur i kärlek, så är det. Anyhow... Med lite tur blir det ett G. Annars skriver jag VG på omtentan, och det går ju MINST lika bra. 


Sen har jag fått roliga sms. det roligaste för dagen lyder:
"Helvete lars-olof va besviken jag ble"

Ha, om det nu mot förmodan finns folk som inte vet varför detta är kul så ska ni titta på detta.Och smset handlade naturligtvis om tentan.


Det roligaste jag kan prestera idag ser ut på detta vis och är skrivet på äkta västgötska:
"asså, Frida aka Lars-Olof, vi lötta'nte direkt, du. Och nu fick vi nitlötta allihopa när jag gått å sjukat på mek. Tentan var förövrigt jävligt ninja. JÄVLIGT NINJA!"


En sak ska man vara världigt säker på; man vet inte var man vet förns någon annan som tror sig veta samma sak har bekräftat att det är så att man vet ungefär samma sak. Det har med de sociala nätverken att göra, med noderna, länkarna, flödena och nätverkets form. Man måste vara på samma nivå för att ens kunna få fram informationen. 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Frida

5 mars 2009 11:09

Nää inte fan lötta vi.
Lars-olof, är han en signifikant symbol för oss eller?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se