Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

Jag

Av Emma - 19 februari 2009 22:26

vill INTE, på något vis, tillrättavisa mina vänner. Och detta är inget tillrättavisande, det är bara en lite upplysning till alla som läser om att jag inte alltid har det så lätt...


Jag har en vän som just i detta nu bläddrar igenom psalmboken för att leta reda på exakt vilket nummer en viss psalm har. En psalm som hon har saknat. Såntdär skakar jag lite på huvudet åt, faktikst. Dock googlar jag första textraden, bara för att...


Sen har jag en annan vän som tycker att musiken var bättre förr, med S Club 7 och Caramell och Drömhus. Såntdär skakar jag lite på huvudet åt, faktikst. Dock sjunger jag "don't stop, you'll never give up, hold your head high and reach the top" och sen fortsätter jag "let the world see what you have got. GRING IT ALL BACK TO YOU".


Ändå har hon hört Adiam Dymott.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se