Alla inlägg under december 2008

Av Emma - 7 december 2008 23:37


Nu ska jag borsta mina tänder så att de inte har ränder

För att sedan drömma om kallabaliken i Bender

Till alla som läser jag en tanke sänder

Då jag vet att man ska vårda, så ömt, sina fränder

Vänner som sträcker och ger; sina händer.

ANNONS
Av Emma - 7 december 2008 23:01

Jag har kommit på ett och annat ikväll.


Man ska avsätta tid för personer man bryr sig om. Inte bara lite tid då och då på tiden som är självklar. Man ska avsätta tiden som egentligen inte finns. Hitta luckor och verkligen få till det. Man kan inte leva runt personer man verkligen bryr sig om och håller av och ser upp till. Man kan inte det. Man måste leva med dom. Visa att man finns till i de tillfällena då de behöver det som allra allra bäst men visar det som minst. Vi har hittat lösningen. Jag får helt enkelt, som 21-åring, sova över med mina vänner lite då och då för att få tiden att räcka till. För att ha dedär samtalen som handlar om ingenting och som gör att man egentligen skrattar högre än vad grannarna vill.


Jag ska fika med fler vänner oftare, och lära känna fler personer som är så sympatiska som femtimmarsvärdinnan. Hon är klok, dessutom. Och snygg! Och har en alldeles bedårande hårfärg. 


Och sen ska man lära sig att säga vad man tycker även om man är full. För det kan inte jag. När jag är full kan jag bara hålla med, för att sedan springa till första bästa rädadre i nöden (i mitt fall heter han Max) och berätta hur saker och ting ligger till. Jag kan inte vara nog tacksam, men jag kan inte heller känna mig mer skyldig. Det finns nog människor därute i mörkret som inte gillar mig riktigt på samma sätt som igår för att jag är tråkig och trist och en alldeles för dålig lögnare. Jag måste börja lära mig att säga sanningen. Jag vill inte bli raggad på, därför att det för tillfället inte finns nåt jag kan tänka på mindre än närhet, ömhet och värme. Däremot kan jag tänka på vänskap, men vänskap mellan två olika kön när man är heterosexuell inkluderar inte frågor om man ska gå hem till samma lägenhet för att sova i samma säng. Jag är ledsen, men i min värld existerar det inte för tillfället.

ANNONS
Av Emma - 7 december 2008 01:49

  • Nästa gång jag går ut ska jag ha Crocs på mig.
  • Jag ska aldrig mer glömma mitt kreditkort
  • Jag har betett mig illa
  • Jag har fastnat på bilder jag inte bör vara på.
  • Jag såg inte Fredrik Ljungerg - Och fan va lycklig jag är för det.
  • Jag ska inte ställa nån klocka imorrn.

Men det jag egentlign ville ha sagt var:
TACK FÖR EN JÄTTETREVLIG FEST FRIDA OCH DINO!

Och tack Max för att du ännu en gång agerar räddaren i nöden.

Och sist men inte minst. Nästa gång jag går ut sk ajag ha mina rosa Crocs p mig. För det finns inga skönare skor. PUNKT SLUT!


Tack för isbitarna innanför mina kläder. Jag tar det enbart som en komplimang och att ni gillar min clevage. Imorrn kommer jag vakna med ordet fredag i pannan. Det är inte en okej stämpel.
Och Johan Lind... Jag vill inte ha ansiktet fullt med sperma. Se mig gärna som tråkig men är det nåt jag inte pallar så är det massa gegg i öronen, nästan, ögonen och munnen.


Fylleblogg over. Nu; sova gott i stor säng. ENSAM. Det är skönt.

Av Emma - 5 december 2008 22:52

För några dagar sen klickade jag på min iTunes-symbol på skrivbordet. Då slog de mig. Jag hade inte lyssnat på musik på över en vecka. INTE EN TON. Ett tecken på att jag har varit nere i bedrövelseträsket och trampat runt. Nu ska jag spela musik igen. För andra gången på en vecka.


Jag är fortfarande i bedrövelseträsket och trampar runt. Men jag tar mig i alla fall upp därifrån lite då och då. Dethär kommer lösa sig.

Av Emma - 5 december 2008 22:39

Nu spelar det ingen roll längre. För nu har Robin åkt ut ur Idol.

Nu kan jag börja titta på På Spåret. Det känns bra, för det är egentligen det jag vill.


Men FAN! Jag som trodde det var vind i seglen.

Jag fick VG på tentan i Sociologisk teori, förresten. Men det glädjer ju inte Robin. Han skiter nog fullständigt i Weber, Marx, Durkheim och Simmel. Och det gör jag också nu, för nu är den tentan gjord.

...

Av Emma - 4 december 2008 23:29

Great minds think alike.


Av Emma - 4 december 2008 21:59

Det har redan varit höst, och vintern är här. I år gick det fort. Väldigt fort. Och det spelar ingen roll hur gärna man än vill hålla kvar vid det mörka och lite ensliga, men ändå ganska mysiga höstrusket, för det är vinter nu. På riktigt. I December blir det vinter helt automatiskt, mörkret blir mörkrare, kölden kallare och vinden mer bitande. Det är nu man ska känna värmen inför den stundande julen, man ska se barnens glädje av att ha fått öppna ett paket i paketkalendern på morgonen. Men för vissa är det inte längre varmt och innerligt när man går in i den kallaste och mörkaste tiden på året. Vi är nu inne i den tiden när man bara vill ha värme, beröring och någon att äta sina apelsiner med. Ändå är det inte så det känns iår. Den stående problematiken verkar, i alla fall i min bekantskapskrets, vara att man inte känner värmen, glädjen, hoppet och kärleken. I år är det kallt, trist och grått. Det har varit de brustna hjärtanens höst dethär året.


Nu är det snart mars och fåglarna ska till att börja sjunga igen. År 2009 ska inte bli ett år då fler hjärtan går sönder. Det är nu det vänder. 2009 är hoppets år, vänner. Det är här och nu resten börjar, och så länge vi har varandra finns det många som kan påminna oss om det. Här och nu. Och för resten av livet...

Av Emma - 3 december 2008 20:38

Jag tittar på Bonde Söker Fru precis nu. Och iår är en av bönderna från Skåne. Och som många vet, men kanske inte alla, så har jag en viss förkärlek för män från Skåne. Jag vet inte varför, men det är så det är. Men denhär bonden, som förövrigt heter Per, väcker inte en enda lust i mig. Och jag tror inte att det har med hans ålder att göra, för maken till grå och tråkig människa har jag aldrig nånsin skådat.


Han gör inte skåningarna rättvisa. Period.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se