Direktlänk till inlägg 27 december 2008

jul och sånt.

Av Emma - 27 december 2008 14:51

det vekar som om julen varit bra för min del, ty dethär med att blogga har ju helt fått stryka på foten. Gott så, tycker jag.


Snart blir det nån slags årskrönika, här. Så nu bloggar jag inte på ett tag, IGEN. Jag måste tänka på vad jag ska skriva. Hittills vet jag bara en sak; 2008 går inte till historien som ett av de bästa åren hittills i mitt liv.


Om någon med expressfart skulle kunna tänka sig att låna ut boken "narrativ teori och metod: med livsberättelsen i fokus" till mig vore jag tacksam. Det är inte bara bloggandet som fått stryka på foten såhär i juletid, det verkar även som om tanken på skolan fått sig en rejäl knuff långt åt helvete. Kanske rentav till landet där man böjer bananerna?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

27 december 2008 15:45

haha "Kanske rentav till landet där man böjer bananerna?"
Underbar kommentar! Jag gillar'n!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se