Direktlänk till inlägg 22 december 2008

accosiationer.

Av Emma - 22 december 2008 13:10

Det var längesen det var lite facbookprat i detta forum. Jag tänkte tillföra nåt ganska roligt.


Under mitt namn på facebook står det numera; sol, sol, strålande sol. Vilket är meningen att det ska accosiera till den mycket kända julsången jul, jul strålande jul. So far so good. Fick kommentar på denna "status". Johanna undrade om vi hade sol i Skövde. Ja, det har vi ju. Från en alldeles klarblå himel och skogen på berget är grön. Skulle liksom likagärna kunna vara en tidig höstdag. Men min granne har fortfarande snödrivor i trädgården. Och ja.. då har vi ju lite snö.


Nu kommer den roliga accosiationen. Från snö till bajs. Såhär gick det till:
Nej, eller JO! I drivor som är alldeles bruna efter att plogen (observera att det inte är Johan) varit här för typ en vecka sen. Men ingen finsnö.


lite senare kom jag på att det såg ju jävligt dumt ut det jag skrev. Måste förtydliga, tänkte jag. Kom då på detta magnifika stycke.

Jag menar inte att Plogen bajsar i snödrivor. Det kan ju lätt tolkas som det, men det är inte så jag menar...


Nu säger jag nog God Jul.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se