Direktlänk till inlägg 21 december 2008

Helgen v.51

Av Emma - 21 december 2008 11:34

Det kunde inte börjat bättre. Fotbollsträning med gamla hedeliga Skultorp, och jag fick med mig Linda! Helt sjukt jävla fantastiskt roligt. Fotboll är tamigtusan kanske det bästa som finns. Kanske skulle börja spela i Halmstad, ändå? Fast isf får det vara efter Danmark med Skultorp, för är det nåt jag inte på hundra år vill missa så är det det.


Skitsamma. Sen skulle jag ha en lugn hemmakväll, men efter påtryckningar både här och där så skulle jag efter mycket om och men ut. Ut på allas vårat Bogrens. Men först förfest hos förfestgurun Peter. Han har hela systembolaget hemma. Och det är GANSKA trevligt.


och för att komma till nån slags slutsats så skulle jag vilja tacka alla som tvingade med mig igår. Och alla jag träffade. Och alla som var hemma hos Walle på efterfest. Jag har sällan skrattat så mycket, speciellt inte åt hamstrar.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gnagarens offer

21 december 2008 12:09

tack själv min gnagar-emma ;) mohaha! :D

 
Ingen bild

Fiia :)

21 december 2008 12:55

Tack själv hjärtat :) Lika roligt blir det på juldagen :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se