Alla inlägg under oktober 2008

Av Emma - 9 oktober 2008 22:27

MEN. jag gillar dethär.

ANNONS
Av Emma - 9 oktober 2008 22:24

Jag har verkligen snöat in på Text-TV. Totalt.


Och här sitter jag, men clementinskal och vattenkokare. HOST!

ANNONS
Av Emma - 9 oktober 2008 18:04

av MOI!


Tänk att idag har jag gjort mycket. Jag har låst in min nyckel. JIHO, överlycklig är jag ju för det. Men som tur var har Johanna min reserv, sånt kan man inte klaga på. Men liksom, när det är en sisådär en halvtimme kvar tills skolan börjar, och man måste först till ena sidan av stan för att hämta nyckeln, för att sedan illkuta genom hela stan och till högskolan (eftersom man inte har nån cykel) då är man fan inte lycklig att nyckelinnehavaren bor långt bort. På denna halvtimma som jag hade på mig från det att jag kom på att nyckeln låsts in gick jag till Johanna, en promenad på 10 minuter och sen ända till högskolan, vilket LÄTT tar en halvtimma med längden på mina ben. Men i ärlighetens namn, jag kan ju snabba på också. Och det gjorde jag. På halvtimman jag hade på mig fick jag tillochmed vänta på skolan. VÄNTA. Fattar ni? Jag slog rekord. Men snart får jag nog ta och skaffa mig en cykel igen, sånthär jävla kutande genom hela stan fram och tillbaka det tar ju knäcken på en.


Jag har blivit en sån himla lipsill nu på det senaste. Det är ju inte min grej, direkt men JÄVLAR. Det är fan lip varenda dag av olika anledningar. Söta djurbarn, Extreme Homemakeover, tycka-synd-om-sig-själv, idiotiska ord och ren och skär lycka. Varför är jag så emotionell?


Glöm inte det magiska ordet på sju bokstäver:
Kreditkort.

Av Emma - 9 oktober 2008 15:56

Idag ahr jag gjort nåt stort. Jag har sagt något på föreläsningen. Högt, så alla hörde.Och det var dessutom nåt med relevans. RELEVANS! Det är mitt nya favoritord. Vi pratade sociologi, samhällsstruktur och miljöförstöring och hur detta kan hänga ihop. Sen ramlade vi in på Greenpeace och andra organistationer som vill hjälpa miljön; och här kom jag in. FN och Bali. Klimatmöte på Bali, en liten ö i Indonesien dit alla måste flyga nej, man kan åka båt också men det gjorde inga. Och fick jag hela klassen med mig, det var ingen som tänkt på detta innan. Då tänkte jag såhär: VA?! Förra hösten, eller nu dethär mötet var, så var det typ det enda jag tänkte på. Det va rju ungefär lika motsägelsefullt som om envegetarian skulle störta Scan och sno med sig kött hem. Motsägningar gillar jag inte.


Antingen så handlar man efter det man känner, eller så handlar man inte alls. Och ibland är det precis så enkelt det är. För om man inte talar klarspråk så blir vi alla förvirrade tillslut, på ett eller annat sätt. There are a few things that concern me at the moment. The brilliant game of Yatzy, for example.

Av Emma - 9 oktober 2008 11:11

jag har ju ganska länge varit allergisk mot både det enda och det andra. Mestadels sånnadär töntiga grejer som alla slags pollen, nötter och dålig klädsmak. Men på senare tid har min kropp börjat utveckla nån slags skit som gör att jag inte kan ha på mig smycken. Jag får göörtokiga utslag lite överallt. Men i morse när jag vaknade har  det på mitt vänstra finger bildats en slags ring av torr hud. Det ser ut som klister som har torkat.


Är detta nickelallergi, Doktorn?

Av Emma - 8 oktober 2008 18:21

För att bli lite personlig för en gångs skull i detta mitt alster. Jag förlikar mig lite med denna viktiga kvinna. Ni som känner mig väl vet varför.

Av Emma - 8 oktober 2008 15:36

jag fick en sån störd tanke. mitt favoritgodis är ju lakritsskruvar och de är ju liksom i perfekt tryckstorlek till tangenterna på skrivbordet. så jag tänkte helt sonika att jag skulle blogga med en lakritsskruv, så jag gör det nu. det tar lång tid, men man stavar inte lika tokigt.


spännande, right. där ska det vara frågetecken istället för punkt men jag kan inte få till ett frågetecken eftersom jag bara har en lakritsskruv att skriva med. dagens i-landspromblem, helt klart.

Av Emma - 8 oktober 2008 12:45

Hörrni, jag har anslutning till internet igen. Igår var det en helt hemsk dag, för precis efter det att jag bloggat så försvann allt vad internet hette. Jag gillar inte det riktigt, internet är en stor del av livet. Även om man inte sitter vid datorn konstant så vill man ändå ha en fungerande anslutning, liksom. Så jag tänte att det var min dongel det var fel på. Och när man tror det så försöker man hitta alternativa lösningar, trådlöst hos nån annan så man kan få lite snålskjuts t.ex. Och visst hittade jag trådlösa anslutningar. Love in the air, Clint E, The shaddow of the wind, Crabba och Hellgate är bara några exempel på vad de trådlösa anslutningarna kan heta där jag bor. Sen ungeför här nånstans slutade jag att vilja tjuva på nåns trådlösa nätverk. Fan, jag kan inte sitta och arbeta om jag är inne på Love in the air-nätverket. Det går inte. Min dator och en annan dator, i luften?  Nej, det går inte. Shaddow of the wind? Skuggan av vinden, NJAAAAAA. Clint E, det går inte heller, för det är inte Clintans. Så jag var internetlös från klockan 15, typ. Det var spännande.


Då började jag läsa på text-TV som en galning, och fick reda på att Hugh Heffner och en av hans tre flickvänner, Holly, har gått skilda vägar. Jag slängde iväg ett sms till nån jag trodde va Hugh, sen fortsatte den konversationen med att jag var en överklassbitch som mest hade bekymmer med att borsta mitt väldoftande hår. Och sen slutade den med godnatt och sen dog  min telefon. Nu har jag både fungerande telefon och internet igen. Nödvändigt.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se