Alla inlägg under oktober 2008

Av Emma - 23 oktober 2008 15:18

varför i hela fridens namn man använder msn. Hur många på denhär listan vill bli kontaktade just nu? Och varför tänker man inte på miljön och stänger av datorn när man inte är där?


Och varför i hela fridens namn är det så himla viktigt att bli nådd precis hela tiden i dagens samhälle? Tänk på den tiden då man hade brev. Då tog det tre dagar innan man fick reda på det man skulle ha reda på. Vi borde nog tänka på det, jag tror inte informationssamhället somvi lever i är hälsosamt för människan.

ANNONS
Av Emma - 23 oktober 2008 14:33

look much better

when you glow.


nu har jag tvättat, och städat och lagat mat. städningen och matlagningen gick smärtfritt, men dendär jävla tvättmaskinen har stannat efter ungefär halva programmet. Mina handdukar är varken rena eller torra. De är snarare fulla med skum och helt pissblöta. Och jag har verkligen ingenstans att göra av skiten. Ibland kan man bli lite lack på tvättmaskinerna.


Men överlag är det en fin dag. Man kan inte klaga. Imorrn är det lön, fredag och många intressanta saker på programmet. Det kan bara bli bra, dethär. Det kan BARA bli bra.ANNONS
Av Emma - 22 oktober 2008 23:14

Thomas Andersson Wij, den manligaste mannen i världen.


Djuping och  nörd i ett. Min grej. Heltklart.

Av Emma - 22 oktober 2008 20:47

HÖRNI, bästa läsare. Jag har kommit på någonting. Jag har nu bott i min lägenhet i två månade. Två månader där många saker har hänt. Det har varit mycket sång, dans och naket. Mycket glädje överlag. Många skratt. Glädje över nytillkott i vänners familjer, tragik och sorg när min egen morfar gick bort. Det har varit innehållsrikt, och jag gillar när det är så det är. Det är inte nog med det, jag har även lärt mig saker. Jag har lärt mig mycket, men jag skulle ha kunna lärt mig mer. Och en sak slog mig plötsligt.


JAG HAR INTE VARIT SJUK EN ENDA GÅNG!
men förstår ni? Det är ju sensationellt och banbrytande. dethär ska jag ta med mig resten av livet. Jag har tamigfan vart frisk i två månader. Jag vet inte när det hände senast.


Nåt annat jag lärt mig under dehär två månaderna är:
emma-lotta ska inte shotta.

Av Emma - 22 oktober 2008 15:00

Sofia, din cykel står i källaren i mitt hus. Du ska få den NÄR DU VILL


nåt annat, som inte är skitkul, är att jag vaknade klockan 06:30 i morse. Och jag var klarvaken. inte direkt sovmorgon, om man säger så... Men seminariet om Gemeinschaft och Gesellschaft gick hur bra som helst, även om det var knivigt. Jag gillar skolan.


Idag har jag plockat fram Håkan igen. Det var så länge sen, och Håkan gör mig glad. Heja Håkan!

Av Emma - 21 oktober 2008 20:32

snart är det november och min dator har börjat sacka ihop.


om jultomten nu skulle läsa min blogg, vilket jag innerligt hoppas att han gör, så vill jag bara berätta att jag önskar mig en ny dator i julklapp.

Av Emma - 20 oktober 2008 22:59

dethär skulle kunna bli en vädligt bra dikt. om jag hade velat fortsätta i min poetiska anda. men det ville jag inte. jag har bara en liten, liten sak att framföra; Jag är så trött på dethär snacket om att jag inte gillar spaghetti men att jag kan käka vilken makaronsort som helst. Fan. Det bara är så, jag gillar inte spaghetti. Jag gillar inte fåglar. Jag gillar inte konflikter. Jag gillar inte gröt. Jag gillar inte kaffe. Men mest av allt så gillar jag inte spaghetti.


FÖRÖVRIGT så skulle jag bara vilja berätta att min högerarm är totalt ur funktion och helt slapp, vi kan kalla den förlamad. och den s.k "vännen" jag har som har gjort detta jävety mot mig ska ensam möta syndafloden. Och hör sen!

Av Emma - 20 oktober 2008 19:29

jag har ingen inspiration till dethär.


jag har ingen inspiration till dethär.


jag har ingen inspiration till dethär.


jag har ingen inspiration till dethär.


no hay ezperanza.


men inatt drömde jag att jag la ut bilder på mig själv där jag var naken, här på bloggen. Jag tar inte det som ett gott tecken. slut på inspiration.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se