Alla inlägg under oktober 2008

Av Emma - 25 oktober 2008 12:01

And if love is just a game
Then how come it's no fun?
If love is just a game
How come I've never won?
I guess maybe it's possible I might be playing it wrong
And that's why every time I roll the dice
I always come undone

ANNONS
Av Emma - 25 oktober 2008 01:56

Jag är inte full. Jag har inte varit full. Jag vill inte vara full.

Jag vill bara säga att sanningen kan göra ont även om man är nykter. Jag vill inte att den ska göra ont. Men om man kan få min mur att falla på mindre än en vecka, en uppgift som ytterstfå klarat av någonsin, då gör det ont och det måste få göra ont. Det är sånna här dagar och nätter jag ser mönster i mitt liv. Hur alla jag tyckt om och hållt av bara försvunnit...


förövrigt: Grattis Jimmi Svahn!

ANNONS
Av Emma - 24 oktober 2008 15:04

tror ni vekrligen jag skulle baka äckliga bullar?


Nej. jag har bakat GODA BULLAR. Snart kommer Fia, vi ska käka mensmat. Ikväll ska jag mysa med tjejorna på ett trevigt uteställe i stan. Lite sång, lite dans och lite naket. Just like we like it!


Gud vad jag är äcklig. Mensmat? Vad är det? Det är iaf inte blodpudding, det är en sak som är säker.

Av Emma - 24 oktober 2008 12:20

idag bakar jag äckliga bullar. sådetså.


Av Emma - 23 oktober 2008 23:46

herregud 1. Virtuellt mord


herregud 2. Halsmandeloperationsrekomendationer. Dagen efter jag opererades fick jag kokhet fisksoppa till lunch, som jag var tvungen att äta upp. Humant.

Av Emma - 23 oktober 2008 23:00

Det är några saker jag harkommit fram till nu när jag har sittlegat i min soffa och bara lyssnat på musik som jag tycker är bra, haft tända ljus i hela lägenheten, duschat varmt och druckit alldeles för många koppar te. Jag blev liksom insiktsfull i mitt soffhörn, och jag kände nån slags tacksamhet. Jag vet inte vad det är jag är tacksam över riktigt, men nåt som känns stort och omvälvande, förhoppningsfullt och varmt. Men jag har ändå kommit fram till några saker som jag faktiskt är tacksam över. Och dessa insikter tror jag leder till en fin och gemytlig framtid. Håll tillgodo, vänner.


Jag är tacksam för att jag mår bra, för att jag har en fin lägenhet, världens bästa vänner både här och hemma, för att jag har spänning i vardagen och mat på bordet varje dag samt att jag har en familj som älskar mig och som jag älskar. Jag är tacksam för att jag kan skratta åt sånt som är svårt utan att det är ett nervgarv. Jag är tacksam för att jag kommer ihåg hur jag skrattar när jag skrattar som allra hjärligast, och jag är glad att jag aldrig fejkskrattar. Är det nåt som är värt att garva åt så garvar man, annars kan man lika gärna skita i att skratta. Jag är tacksam över att jag har en förmåga att se problem från många olika håll och ältar därför sällan problem. Jag är överlycklig och tacksam över att jag har möjligheten att sova utan att ställa klockan fem utav veckans sju dagar. Men mest av allt är jag tacksam över att min utbildning kommer göra mig till en bra människa, som vill jobba med bra människor för att göra fler människor till goda människor. Jag är ÖVERLYCKLIG över detta.


förövrigt så vill jag tillägga en sak. Otrohet måste vara det absolut värsta man kan utsätta en människa för. I en varm och trygg relation finns ingen otrohet, och så är det. Om otrohet existerar är saker inte okej. Är saker i ett förhållande inte okej ska man inte ha nåt förhållande. Man  mår inte bra av det. Det är min mening, och den är jävligt relevant. Sådetså.

Av Emma - 23 oktober 2008 17:21

okej. det ligger till såhär.


Om två månader är det jul. JULAFTON. Jag vet inte vad jag ska köpa till någon i julklapp. inte till nån. det är liksom svart i huvudet. Förra året vid denhär tiden varjag nästan klar. NÄSTAN. Jag hade iaf börjat och jag hade köpt det allra bästa tillalla redan.


Det är inte kul. Jag får alltid panik inför jul. Dessutom är det fars dag snart. uh. fetingångest!


När kommer snön?

Av Emma - 23 oktober 2008 15:47

galet hög musik i kvarteret där man bor kan vara trevligt om man

1. ska på fest

2. gillar musiken som spelas

3. ser att grannarna diggar lite i smyg


men det är inte trevligt när det är Michael Bublé och Home som går på högsta volym. Vet ni varför?
1. Jag ska inte på fest

2. Jag gillar inte musiken

3. Om nu grannarna skulle dansa skulle det bli tryckare & då blir jag avundsjuk. Fast det skulle vara kul att se Catalin och Anderas dansa tryckare genom fönstret, det skulle faktiskt det.


det fnissas på våning sex. jag får bilder i huvudet...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se