Direktlänk till inlägg 25 oktober 2008

men HEJ!

Av Emma - 25 oktober 2008 15:24

alltså. Ni behöver inte vara ledsna för min skull, och ni behöver inte sitta uppe och trästa mig halva nätterna för att jag håller på att gå av på mitten av kärleksnöd. Det är inte så illa som jag skriver. Inte på långa vägar så ailla är det. Det är bara det att det är så skönt att få överdriva lite när man ändå har chansen. Om sannignen ska fram är jag bara en aning besviken och kanske lite ledsen. Ledsen på ett jävligt egoistiskt vis. Och sånt ska man inte tycka synd om. Jag klarar mig alltid, även om jag nu ska vara ensam. Jag vet det. Och det är ingeti mig som har gått av. Inget som inte går att laga, i alla fall. Så länge det finns liv finns det hopp.


Så nu vet ni. Saker är inte så jävla illa som jag tycks få det till. Jag gillar bara att få ur mig det jag vill säga på ett väldigt dramatiskt sätt eftersom jag inte är nån speciellt aktiv drama queen i det vekrkliga livet.


Däremot har jag fått en helt annan syn på vissa människor, nu. Vissa går från bra till bättre. Andra går från medelmåttiga till totalt värdelösa. Men så är det med mänskilgheten. Alla kan inte vara lika bra som de jag har valt att känna, för de som jag vill känna och som jag umgås med har kvalitéer som gör dem till goda människor. Och det kan ingen i hela världen ta ifrån dem. Däremot borde man ta ifrån några utav de jag känner deras bekanta. För ibland är människor bara dumma och förstör.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se