Alla inlägg under september 2008

Av Emma - 22 september 2008 16:30

Världens, i särklass, roligaste uttryck för när någon inte lyssnar är:
Har du knäck i lurarna?


Ärligt talat. Knäck. I Öronen. Jävlar. Det lär ju smärta en del att hälla i den varma knäcksmekten i örat. Och sen letar sig knäcksmeten in i varenda  liten vinkel och vrå i örat. Och sen stelnar det ju på jättekort tid.


(knäck som ser ut som öron skulle inte jag äta.)

Men uttrycket är ju precis lika roligt för det. Knäck i lurarna. Fniss.

Av Emma - 21 september 2008 18:24

Enligt aftonbladets läsare är Rio med Duran Duran den bästa musikvideon som någonsin gjorts. Är det bara jag eller är inte dethär väldigt strange? NÅGONSIN, alltså. Betyder det att det inte kommer komma musikvideor till låtarna som inte är skrivna än? Någonsin är ju liksom genom tiderna. För all framtid och all tid som har varit.


Och förresten, jag tycker inte att videon är särskillt bra heller. Lite segelbåt, lite 80-tals kostymer och en och annan snygg tjej att titta på. Men bättre musikvideor finns det nog allt. Ja, det tycker jag. Jag har aldrig NÅGONSIN varit så säker på nåt som jag är på det. Dethär är tillexempel en jävligt snygg musikvideo, det är inte bandet som sjunger som agerar i musikvideon men visstfan är den snygg?

Av Emma - 21 september 2008 18:04

Vatten kokar vid 100 grader och fryser vid noll. Vatten kan inte bli varmare än 100 grader, för då är det vattenånga och inte längre i fast form. Men hur kall kan en isbit egentligen bli?


Vid vilken temperatur kokar choklad? Jag menar det smälter ju till rinnande om man råkar lägga en chokladkaka på en pizzakartong. (och jag menar inte en pizzakartong utan pizza i utan GIVETVIS en pizzakarton med en nygräddad pizza. Och hur varm är en nygräddad pizza?)


Svar på dessa viktiga frågor mottages tacksamt.

Av Emma - 21 september 2008 17:29

efter mitt milda utbrott på alla ljud runt omkring i denhär lägenheten så slutade allt att funka. Det sociologiska tänkandet var som bortblåst och jag kunde faktikst inte tänka på nåt vettigt över huvudtaget. jag kom inte på nåt vettigt alls, för jag va helt jätteledsen för att det sociologiska tänkandet var borta. Jag kunde inte ens tänka på, och fnissa lite åt, misslyckade nattaktiviteter. För det finns inget misslyckat i att sova. För det är sover man gör på natten, och sova är gott och behövligt och nödvändigt för att den mänskliga kroppen ska överleva. och mitt i all denna SKIT ringde jag min Mamma, för jag va så less på alltihop. Och när man är less då ska man ringa mamma, för om det är nån som kan få en att tänka rationellt och räta ut alla frågeteken till utropstecken så är det en mamma. (i mitt fall är det min mamma, i ditt fall är det säkert din mamma. Det är liksom inte personen mamma som är bra, det är mammarollen man vill åt) Och vet ni vad mamma säger? Om du inte kan plugga så ska du inte tvinga dig. Gör nåt annat? och då säger jag, med lite panik i rösten, det ska in imorgon, mamma! (då hör det till saken att jag redan var klar, jag behövde bara hitta referenser i kurslitteraturen) Kärevärld, klockan är ett, du har liksom 23 timmar på dig Emma. TJUGOTRE TIMMAR, vet du hur många böcker man hinner läsa på 23 timmar? Nånstans måste du väl kunna hitta en text att referera till när du skriver. mja, joo, kanske. Så nu går du och tränar. Jag skiter i om du springer, eller går ett varv runt huset eller lyfter skrot eller bara sitter på en pilatesboll. Gå och träna.


Så jag simmade 1000 meter på 28 minuter. Hajar ni? Första gången Frida och jag simmade simmade vi på 40. Nu simmade jag på 28. 12 minuter bättre bara. Det är ju hyfsat att sänka pers med 12 minuter. Och sen bastade jag i en halvtimma i ångbastun.


Och när jag kom hem, då stod allt jag ville ha på sidan 81. Så nu är skolan biff och det är helg igen. Kärejesus, jag älskar livet!

Av Emma - 21 september 2008 12:21

det är en JÄVLA tur att jag inte bor långt ifrån Biblioteket, för i dehär lägenheterna är det ju aldrig tyst eftersom kylskåpet låter som ett rymdskepp.

Av Emma - 21 september 2008 11:46

saker jag inte visste om migsjälv:

  • Jag kan skriva och tänka till hur hög musik som helst, sjunga med själv och käka mat, godis, dricka vad som finns hemma och prata i telefonen samtidigt som jag skriver saker som faktiskt blir bra.
  • Men läsa, det kan jag fan inte ens göra om det är knäpptyst. Och jag har provat alla möjliga olika varianter, bara för att jag vill läsa. Jag tror ljudbok är nåt för mig (och när du hör signalen, då är det dags att vända blad.)
Av Emma - 20 september 2008 23:46

Nu har de vart här, Mimmi och Alice.


Och jag ska bara säga att jag är precis galet kär i Alice. Godegud, jag vill bara ha Svensson NU. Och så har jag verkligen haft den bästa kvällen på väldigt, väldigt länge. Vi hyrde film, men intefan såg vi nåt på den. Vi hade some time to catch up. Kärevärld, det märks att vi vart bästisar sen vi va 5. You are the sunshine of my life.


förövrigt så ska jag boka tid på tisdag. inte för abort. jag berättar mer när tiden är mogen.

Av Emma - 20 september 2008 18:04

Vilken sekund som helst kommer Mimmi till mig. THE MIMMI.


haja va mysigt vi ska ha det, Mimmi, Alice och jag.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards