Direktlänk till inlägg 25 september 2008

bloggoskuld

Av Emma - 25 september 2008 18:26

härni, här kommer nåt jävligt unikt i denhär bloggen. jag ska fylleblogga på en torsdag. jajävlar, det ska jag! Därför ber jag om ursäkt för eventuella stavfel och roligt ihopsatta ord eller krångligt isärskrivna ord. jag har helt enkelt inte kontroll på alla tio fingrar. Men nu får stå ut med det.


Sia har gjort en anna bra låt som heter Academia. Den lyssnar jag på nu. Jag tycker den är bra av främst tre anledningar. 1. Jag är akademiker. 2. Den har finurligt skriven text som man knappt kan sjunga med i när man är lite såhär... påverkad av alkoholhaltiga rusdrycker. 3. Jag är akademiker, jag vet att jag sa det. 3, igen. Hela skivan är jättejättebra.


Snart ska jag gå till Mårtenssons och plugga. Mårtensson är ett uteställe i denhär stan. Jag ska tydligen göra en studie av det sociala samspelet mellan människor, där. haha. vilket skämt, jag är ju inte helt okej i hjärnan. Varför blir jag alltid sånhär när det är viktiga grejer på spel?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se