Direktlänk till inlägg 4 september 2008

torsdagskonstateranden.

Av Emma - 4 september 2008 16:25

Det är kul. Här kommer folk hem till en lite när som helst. Vi käkar mat ihop och vi njuter av bakisdagen. Johanna störtar in i huset och utbrister "när jag är bakis är jag som en man" och hon lägger världens rap samtidigt som hon lägger upp en ganska ordentlig portion thaimat. När hon är klar bevisar hon att hon är en man. På många sätt. Fast ändå, ganska kvinnlig.


Erik är inte gay. Jag är inte gay.


Gamletull är lyhört.


Mina vänner är bäst.


och det VAR onekligen en himla märklig dag igår.


Dagens spaningsrapport:
Min granne, som är väldigt välbekant med en av mina närmsta vänner, bor på samma våning som jag fast i ett annat hus. Idag har han kliat sig med en penna i huvudet. Han har rättat till sin mörkblåa krage på sin röda tröja och pluggat ganska ordentligt. Och det är dagen efter kåren. Jag VET vad han gjorde igår. Det är roligt att veta saker om folk som inte vet saker om mig. Lila, lila är färgen som vi älskar. 

 
ANNONS
 
Fisen

Fisen

2 augusti 2009 20:16

Jag nostalgiläser din blogg lite... denna dagen minns jag!

http://timesandseasons.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se