Direktlänk till inlägg 21 augusti 2008

på ett annat sätt

Av Emma - 21 augusti 2008 14:20

nu är dagarna lite annorlunda. nu är det mest bara OS hela tiden. Och lite städa emellanåt. Men inte mycket. Och så är det stearinljus och höstrusk, and i love it (för att genast bli 14 år igen).


Igår var jag och fikade med Micke. Det va trevligt. Vad man än berättar så har man en kamera i ansiktet och man ser ut som fan hela tiden. Han är en duktig fotograf och jag är ett dåligt fotoobjekt. Inte en strålande kombination. Och idag ska jag träna fotboll på högsta nivå, och jag ska ladda och tagga och vara stekhet. Sen ska jag, för första gången på jättejättelänge massera igen. Jag har inte masserat sen 1812, typ. Och jag tycker det ska bli roligt.


Och sen Sofia, när massagen är klar och färdig och du är nöjd och jag är glad och trött i händerna och armarna, då ska vi gå ut och jaga som hungriga rådjur. Herrar. Jag säger bara det. Herrar. Jag blir så lycklig...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Fia

21 augusti 2008 14:27

Det ska vi verkligen göra :) Haha ;P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se