Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

det går bra nu.

Av Emma - 17 juli 2008 11:19

Ibland blir man jävligt lack. Och ibland är allt precis jävla underbart! Som nu. Igår spelade vi tävling, jag och pappa. Det gick inte så jävla illa. Vi kom trea, av 114 startande par. För det fick man en lobb-wedge. Man tackar och tar emot när man vinner en klubba för en tusing.


Sen hittar man sin ring som man trott har varit borta i evigheter. Den låg i fickan på ett par byxor jag glömde jag hade.


Och imorrn ska jag gå på Håkan och jag ska dricka öl. Och sen hoppas jag att jag ska till morfars, och sen hoppas jag att natten blir lång. Och så vill jag gå på bio på lördag.


Det är inte helt tokigt att heta Emma Lilja nu, det är inte det.

Nu ska jag bara packa också, då blir det tillochmed perfekt att heta det.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se