Direktlänk till inlägg 8 juli 2008

en ganska nöjd emma.

Av Emma - 8 juli 2008 14:07

Idag har det vart så jävla busenkelt att heta Emma Sofia Vilhelmina Lilja.


Jag vaknade och hade tamigfan inte ett jävla skit å göra. Försökte få med mamma att åka till IKEA (bara på kul) men hon va så svårflörtad att det inte blev nån IKEA-trip. Sen försökte jag få med min pappa att spela golf, men intefan blev det så heller. Då ville jag åka hem till mig. Och det gjorde jag, och i ren protest mot att vara sysslolös gick jag ut och sprang. Först till Volvo, sen via regementena vidare genom stan och sist genom boulonger och hem. Det blev en ganska trevlig runda. Och efter det så lagade jag mat, och det blev bra. Chili-lax med couscous och cremefraiche (kan nån komma på ett lätt sätt att komma ihåg hur detdär stavas) med rödlök och vitlök.


Nu stinker jag vitlök, är mätt och har precis kommit på att jag ska jobba om 45 minuter. Jag har alltså inte varit sysslolös idag. Jag har varit himla aktiv och kommer så vara hela kvällen. Vila, det får man göra när man går hädan.

Adjöss.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se