Alla inlägg under juni 2008

Av Emma - 4 juni 2008 15:38

och inte vilken dag som helst. Idag har jag fått lägenhet på Gamletull. Det kanske inte säger så många så mycket, men mig säger det en hel del. Nära till stan, nära till vänner och en sjuhelsikes trevlig studietid.


Dethär ser jag fram emot. Jävlar vad jag ser fram emot det.


ANNONS
Av Emma - 3 juni 2008 23:33

Så. Jag behövde bara sluta tänka att jag ska blogga så hittade man nåt att blogga om, och viljan att faktiskt vilja skriva. Nåt jag kommit på att jag vill blogga om är att tjuvläsa bloggar. Det är någ typiskt svenskt, tror jag. Som att göra nåt förbjudet, läsas någons dagbok eller kissa med öpen dörr. Man vill så gärna, och det finns nåt som tar emot. Ändå så gör man det. Läser andras bloggar utan att lämna minsta lilla spår och kissar med öppen dörr. Det gör iaf jag. Något som däremot är otippat, men ändå ganska sant, är att man både läser andras bloggar och kissar med öppen dörr när man är ensam. Konstigt samband. Man gör detdär förbjudna när ingen är i närheten. Vad är då vitsen med att bli ertappad med byxorna vid fotknölarna när man sitter där på toaletten? Ingen kommer ju att se dig ändå. Man gör det förbjudna i smyg. Porrsurfar ensam och erkänner det inte, kissar med öppen dörr och läser andras bloggar utan att berätta att man faktiskt gilalr det. Det kan ju vara så att det är just dendär lilla extra kommentaren som gör att man orkar skriva igen. Ikväll har jag läst bloggar. Jag har läst Elins diskblogg och läst mig fram till att hon läser min blogg. Jag hade ingen aning. Alls.


Det sista jag tänkte igår var att jag hoppades att jag skulle vakna innan 9.20 Vet ni varför? Jag ville inte missa Ring P1! i P1 på radio. Jag missade Ring P1! med en timme och tio minuter. Det var jävlgit synd. När man blir rekomenderad ett seriöst radioprogram sådär vill man inte missa. Och jag vet att man kan lyssna på webben, men det vill inte jag. Jag gillar riktig radio. Nu kan jag inte lyssna på flera dagar för jag ska jobba. ÅH. Jag längtar till måndag. Då ska jag lyssna på Ring P1!


Jag kan blogga litegranna om Segway och hur gärna jag vill testa det. Det ser så jävla gött ut. Jag tror jag skulle vara bra på det. Lika bra som jag är bra på att vara jag, ungefär.


Tillsist. Jag har köpt ICAs grillkorv & jag längtar som ett as till torsdag då vi ska ut och spela golf hela familjen. Jag längtar till midsommar, och jag funderar på om jag ska sälja mina inlines till nån som kommer använda dom.

Dom ringer upp, på morgonen. Jag lägger mig, går aldrig upp igen.


ANNONS
Av Emma - 1 juni 2008 18:54

drei ecken. Drei ecken hat mein hut.


Idag har jag lite smärta. I min axel. Och i min nacke, och på min nacke.  Mer än så behöver man inte säga. Det gör lite ont här och var, och det är så det är.


Idag är det den första juni. Tio heta dagar kvar till den obeskrivligt åldersnojaframkallande 21års-dagen. UH...


meningslöst och totalt tappad bloggnev. jag lägger ner ett tag nu. 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se