Alla inlägg under juni 2008

Av Emma - 9 juni 2008 22:45

Det har varit ganska mycket tjat om golftillbehör för min del den senaste tiden. Och varje gång jag har trott att jag ska åka iväg och prova och titta på det, så har det varit stängt. Men idag. IDAG. Jag har fått en ny putter. Och så bara för att jag har varit så jävla snäll under året, och verkligen skulle unna mig nåt så råkade jag köpa en bag också. Sen så åkte vi till golfbanan, hela familjen Lilja. Idag gick det inte riktigt optimalt. För mycket tankar, för lite sömn. Eller så är jag sådär dålig. Man vet inte riktigt. Men en sak var iaf säker. Jag hade lätt snyggast grejer på banan. Det är inte det sämsta att ta med sig.

ANNONS
Av Emma - 8 juni 2008 08:01

och min frukostmacka smakar delicatoboll. det är lite annorlunda.


jag har precis kommit hem från ett nattpass på sjukhuset. och jag vill INTE gå å lägga mig. jag är pigg. jag har varit så trött att jag har mått illa hela natten. sen satte jag mig på cykeln och hojjade de 6 kilometrarna hem, och nu är jag pigg som mörten. jag ska satsa på vakenhetsrekord. just nu är jag inne i den 20e vakna timmen i sträck. En gång förra året vid denhär tiden spelade jag fotboll direkt efter ett nattpass. Matchen började när jag varit vaken i 17 timmar. Sen kräktes jag mitt på plan. hur som haver, jag ska inte gå å lägga mig förns mamma och pappa kommer å hämtar mig och vi ska åka till Dimbo. De kommer vid halv tolv. då har jag varit vaken i exakt 26 timmar. det är rekord.


(i dethär inlägget är det inte en enda svordom. en liten parentes bara)

dethär är oroväckande.

ANNONS
Av Emma - 7 juni 2008 18:08

idag har jag handlat. jävlar i havet. linne, tischa, studentpresenter gånger flera och en mobil. ja. detdär sista säger jag i förbifarten. den kommer på onsdag. en fin present till migsjälv. en sony ericson walkman med 8G minne. fyfan va nöjd jag är. och det bästa är att jag ringer i stort sett gratis till alla jag känner. fyfan vad jag fyndar.

Av Emma - 7 juni 2008 16:56

dethär är min absoluta favoritlåt på engelska. jag vet inte varför. men jag kan bara inte tröttna på dethär. Njut, vänner.

Av Emma - 7 juni 2008 15:16

jag har under en längre tid hatat fåglar. varit totalt livrädd. känt världens avsky. sprungit iväg när de är nära, skrämt dem när jag inte orkar springa. hatat dem allihop, kort och gott. tills för någon vecka sedan. jag har börjat acceptera en fågel. en enda liten en. nämligen björktrasten. och det som facinerar mig mest står inte ens med i artikeln, men hajja att fågeln lyssnar efter mask. LYSSNAR. snacka om superhörsel.


snart kommer en kille och tittar på min lägenhet. så jävla gött.


Av Emma - 7 juni 2008 11:34

Av Emma - 7 juni 2008 10:53

Okej. Bilden nedan är missvisande. 300 meter ska det väl kanske vara, inte 500. Rätt ska vara rätt. 500 meter till lilla torg.  Tack Oskar.


idag är det lite torrt i munnen, och lite spänningar i huvudet. men jag hade det fruktansvärt trevligt igår. jävlarimig va trevligt jag hade det!


Det var Allsång på Husaren. Ni hör ju hur det låter. Oslagbart. 38 våningar högt. Jag var inte där, men jag var på Pim's. Det ligger vägg i vägg. Som allt annat uteliv i Skövde. Jag lyssnade. Det är roligt. Sen bytte jag sällskap. Magnus och Sandra gick hem, och de ersattes av Fredrik, Daniel och Mattias Ljung och Håkan. Som vanligt var det jag och alla killar. Undrar när det ska bli ändring på det? anyhow. Jättetrevlig kväll.


Dagen var inte heller så tokig. Födelsedagskalas i familjen Liljas trädgård. Grill, tårta, boule, skratt och sällskap. Och en putter. Som jag ska åka och prova ut idag. Oslagbart. Nu fyller jag väl kanske inte år förrän på onsdag. Men det går bra att fira vilken dag som helst.


Och min lägenhet är uppsagd. Det är redan två intresserade som ska hit och titta. Jävlar va jag städade i förrgår. Men nu behöver jag knappt flyttstäda.


idag är jag somsagt bakfull, och det är fint väder. det firar vi med en textrad som fångar svensk sommar.
Solvarma klippor och havets berusande sång.

Av Emma - 4 juni 2008 16:08

när jag behöver det.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se