Alla inlägg under juni 2008

Av Emma - 18 juni 2008 14:01

när jag får barn ska han heta Dante. För det är tamigfan det coolaste namnet i världen.

ANNONS
Av Emma - 18 juni 2008 13:55

Idag är det en såndär jättebra dag. Sverige spelar match och min hyresvärd har räddat min dag.


Såhär ska jag sjunga när jag är färdig socionom som läst sexologi.

Jag kan inte vara mer än nöjd. Imorrn ska jag åka till Halmstad, och jag tittar på biljetter så jag kan åka till Skåne och njuta lite. Frida, jag saknar dig.

ANNONS
Av Emma - 17 juni 2008 23:21

...and it tastes like heaven.


Idag har det varit en riktig skitdag från min första vakna minut tills jag kom hem ifrån fotbollen. För det första försov jag mig, för det andra fick jag skicka hem min favoritpatient (vilket förvisso bara är bra), för det tredje så fick jag en patient med vinterkräksjuka och för det fjärde så spelade vi förjälva dålig fotboll idag. Sen kom jag hem, då stod det ett paket lutat mot dörren. Ett chokladbrunt, jättefint paket. utanpå satt det en lapp chokladogram, någon tänker på dig stod det på den. Och i detta underbara paket låg ett paket med tunna, mörka chokladflarn.


Helt plötsligt spelade det ingen roll att jag hade en klockren nick i stolpen, men att jag sedan slumpade in bollen med ryggen. Eller att vi torskade med massvis eller att jag har en spricka i min stortå. Jag blev ganska lycklig. Någon som jag inte riktigt vet vem det är älskar mig och hoppas vi ses snart. Såntdär, vänner. Det är såntdär man uppskattar de dagar då man mår som sämst. Det var helt rätt dag att få chokladogram på. Det känner jag.

Av Emma - 15 juni 2008 12:17

Jag tror att dethär kan ha varit den bästa veckan på mycket, mycket länge. Först råkade man ju fylla år, sen tog bästa Pärlan stuenten så man fick komma hem till hennes altan och ha det trevligt, sen råkade vi ha lite lagfest igår. Vi va inte många som tillhörde Skultorps Damlag igår, men vi som var här hos mig hade det sjukt trevligt.


Gårdagen följde med en del lärdomar. Jag lärde mig bland annatatt man ska börja med tequilan i tid. Det gjorde vi och vi hade som roligast när vi gick ut. Jag lärde mig att man inte ska ta ut en seger, när det egentligen står oavgjort. Jag lärde mig att man inte kan skrika "upp och nicka, sockerdricka" utan att bli uttittad.


Hur gick det med Jennys kod? 


Och mest av allt lärde jag mig att jag hade det jävligt roligt på Husaren. Husaren is the place to be. Jag bifogar en bild där man inte ser ett skit, bara för att man får sig en funderare om varför man tog just detdär kortet.

Av Emma - 12 juni 2008 22:57

Det kan tykas som en ganska konstig kombination, men egentligen är det inte det. I vårat lag har man nån slags tradition. Så fort man fyllt år, eller i samband med nån annan högtid man vill fria lite extra, så ska man ta med sig nåt att fika på. Nästan alla har haft med sig tårta eller kladdkaka. Och det är inte så illa. Men idag kände jag verkligen inte alls varken för tårta eller kladdkaka. Så jag bestämde mig för att göra muffins. Så det gjorde jag, fast med riven vit choklad och färska hallon i. Sen kändes det inte som om det va nog, det såg så tråkigt ut. Så jag slängde ihop lite frosting. Rosa. Med silverkulor på.


Ibland är det skönt att få lite uppskattning. Framförallt när det gäller bakverk. Jag tror jag är en jävel på baken. (Eddie, jag skrev detdär med flit) Vad jag menar är att jag tror att jag är en jävel på att baka, för allt jag gör tar slut på nolltid. Och det är också kul.


Gud vad jag är orolig för min mamma. Jag vill att hon ska komma hem från sjukhuset NU. NUUUUUU! Fast jag vill ju att hon ska må bra också. Jag längtar efter henne. Jag behöver lite mammning.

Av Emma - 12 juni 2008 12:12

väl på jobbet så firade jag med att gå HLR-utbildning. 5 minuter HLR på MiniAnne. Och instruktionsfilmen är kanske världens töntigaste.


Idag har jag ont i mina händer. Och i mina armar. Och i skulderbladen.
Träningsvärk kallas det, fast inte det i handen.

Av Emma - 12 juni 2008 11:27

innan jag åkte till jobbet hade mamma, pappa och volleyboll-johanna sagt grattis. Och då va klockan knappt sju. Efter jobbet fick jag 29 sms på raken. När jag kom hem fick jag min nya mobiltelefon. När jag skulle till systemet så sprang jag på 3-snubbarna och jag skaffade mig ett mobilt bredband. När jag kom hem hade jag väl ungefär  hundra roliga grejer att göra, och jag är inte klar ännu. Musik i mobilen är den rätta grejen. Jävligt mycket bättre ljud i hörlurarna också, än vad det är i iPoden.


När jag sedan surfade med mitt nya mobila bredband, så hade jag några hälsningar på facebook, och ganska många på msn. Sen fortsatte det att rulla på med gratulationer via sms och sånt. Det bästa var telefonsamtalen från mina johannor. En på Lanzarote och en i Uppsala. jag saknar dom. a lot.


Fyfarao. Såhär nöjd som jag är nu var det lägensen jag var.


presentsummering: Golfklubba, golfbag och mobiltelefon.
men det spelar ingen roll vad man får och inte får, jag är ändå mest glad att folk tänkte på mig. Såntdär värmer :)

Av Emma - 11 juni 2008 16:05

Denhär dagen kommer gå till historien. Idag är det min dag. Min 21a födelsedag. Vi firar med den bästa födelsedagslåten.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se