Alla inlägg under juni 2008

Av Emma - 25 juni 2008 19:47

Jag samlar på roliga nyheter. Först en sjuk häst, sen en jättebläckfisk och nu Stellan.

ANNONS
Av Emma - 25 juni 2008 16:59

Dethär inlägget skriver jag enbart för att jag är ett hängivet Tysklandsfan. Jag hejar på denhär, denhär och framförallt på denhär. Och sen så tycker jag faktikst att de spelar ganska trevlig fotboll, bara så alla vet det.


Varför låter det som om jag försvarar nåt? Herregud. Jag står för att jag tycker att tyskarna spelar trevligt. Jag står för det. Men även fast det vore jävligt kul, och att det tillochmed är troligt att Tyskland vinner hela EM, så hoppas jag ändå nånstans innerst inne attRyssland tar hem hela skiten, för det vore en jävla skräll (men mest hejar jag på Tyskland, för annars får jag stryk).


Jag gillar underdogs, och det är därför Skultorps herrar kommer göra en jävligt bra höstsäsong, och att damerna kommer klättra lite i tabellen. Man måste få tro på skrällarna. När man tror tillräckligt mycket blir det tillslut verklighet. Jag jämför Ryssland och Skultorps herrar. Det är ganska stort. För ryssarna alltså.

ANNONS
Av Emma - 24 juni 2008 22:31

18,8 % a de som har röstat är hemligt kär i mig.


Jag är, som kanske alla vid dethär laget vet (och vet ni inte det så vet ni det nu), ganska rejält värdelös på matematik så jag vet inte vad 18,8% av 16 är. Men jag är glad för det lilla, för det verkar inte vara en lika stor andel som de som är känner mig. De som känner mig står för hela 31,3% av rösterna. Jag längtar tills det är 20 personer som har röstat. Då kan jag räkna ut hur många som har röstat på vad.


Fyfan. Jag borde verkligen gå snabbkurs i det man lärde sig i högstadiet på matten. Jag kan ju knappt räkna till tre utan att staka mig, och jag fick VG i Matte B. Vilket jävla skämt.  

Av Emma - 24 juni 2008 12:03

marken gungar.

Så många timmar kvar till morgonen.

Men du orkar inte springa mer.

Orkar inte fly igen.


Idag lyssnar jag på Peter LeMarc.

Av Emma - 23 juni 2008 15:04

...överlag så har hela midsommrhelgen varit helt perfekt.Av Emma - 23 juni 2008 14:34

I onsdags umgicks jag med Pärlan. Nivet, dagen efter jag fick chokladogram. Det är fortfarande ett trevligt inslag i vardagen att tänka på detdär chokladogrammet. Man blir liksom...glad! Pärlan ringde på min dörr till lägenhete och hade med sig ett Glassogram. Fan va folk vill att jag ska äta onyttigheter, för inte NOG med glassogramet så hade hon med sig chokladrån och kanelgifflar. Det blev en vädligt trevlig fikastund i det Liljanska hemmet på Östermalm i Skövde. Sen blev det en mindre trevlig kväll på vägkrogen i Skultorp. Jag hoppas innerligt att Ryssland vinner hela skiten nu, så Sverige blir moralisk tvåa i dethär EM-et.


I torsdags så jobbade jag, sen så åkte jag till Halmstad för några dagars solsken och midommarfirande. Det blev inte så mycket solsken mer än på resan ner, men det blev desto mera firande. Vilket kanske bara var bra. Det är en himla trevlig högtid detdär. Sill, färskpotatis, gräslök och gräddfil. Jordgbbar och glass. Och en och annan nubbe. Kanske några vinglas med vin i, och några glassdrinkar, och några snapsvisor, och kanske nån öl och lite cider. Och så lite grill på kvällen så är midsommarhelgen räddad. Och dethär har varit en himla trevlig start på semestern. Trevligt sällskap och många skratt. Om man sen kryddar hela midsommarhelgen med världens i särklass sämsta låt så har man ett midsommarfirade utan dess like.


Helgen har däremot medfört en hel del funderingar. Många funderingar om Halmstad i allmänhet och vännerna som finns där i synnerhet. Jag vet vilka vänner jag har men jag vet inte vilka vänner jag kommer få. Det känns spännande och utmanande. Jag vet vilka vänner som talar sanning, och jag vet vilka så kallade vänner som inte talar lika mycket sanning. Framförallt vet jag att vänner tröttnar på vänner som aldrig har tid för sina vänner. För så är det.


Tillsist: Det var inte jag som gjorde slut med någon och sa att jag var intresserad av mig. Det kanske man ska ha i åtanke innan man hittar på nåt om att jag har varit kär i nån. Jag, personligen, skulle aldrig någonsin kunna bli kär i nån som är så opersonlig och ytlig. Hela din coola image rämnar ganska fort när man hör såntdär. Självförtroende kan alla låtsas att de har, dålig självkänsla är såntdär som lyser igenom. Och det är ohett. Skaffa dig lite sånt så kanske nån annan blir kär i dig på riktigt. Jag tycker du är rolig, trevlig och bra som vän. Nåt mer än så har det inte varit, och jag vet att jag kanske inte har gjort precis allt rätt för att visa att det är precis så det har varit, och jag har inget att skylla på det. Jag har gjort fel och jag ber om ursäkt för det.


Jag saknar dig.

&

Av Emma - 18 juni 2008 17:09

om det är någon låt jag ABSOLUT inte kan få för mycket av så är det denhär. GUD, jag bara servar er med låtar hela tiden.


Trevlig midsommar, också. Jag vet inte om jag bloggar mer innan själva sommarsolståndet.

Av Emma - 18 juni 2008 16:56

Dethär är inte den bästa låten i världen. Den säger inte mycket och den låter ganska platt. Men jag kan inte sluta lyssna på den. Sweet and Low med Augustana är mitt nya knark. Och det är tråkigt. Jag hade hellre blivit ett storfan av nåt man inte hört förut...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se