Direktlänk till inlägg 27 juni 2008

Inget försök till mitt-i-natten-poesi.

Av Emma - 27 juni 2008 23:50

Men ändå ett inlägg med lite karaktär, med lite längtan efter sommaren, havet och helt oplanerade utekvällar.


Jag har kommit en bit på väg i mitt flyttande. Jag har sagt upp mitt bredbandsabonnemang och jag nästan fått ihop en flyttgubbe. OM jag flyttar in den 30 augusti, vilket jag innerligt hoppas att jag gör, så är det fest hos mig. Läser man dethär inlägget är det en stående inbjudan.


Det var egentligen inte det jag skulle berätta, men eftersom det är en ganska stor del av min tankeverksamhet (vi kan säga 98%) som går åt till att fixa logistiken för denhär jävla flytten, så hamnar ganska många tankar och funderingar om just precis det. De andra 2 procenten är uppdelade i tre saker. 1% tänker jag på närfan jag ska hinna åka till Marstrand, men antagligen så åker vi hela klanen Lilja helgen som kommer. Då är det Matchrace, och det är guld. 0,5% tänker jag på nästa inköp på systembolaget, när det kommer bli och vad jag tänker köpa. Det lutar åt Rosé, för det är faktiskt jävligt trevligt. Läste i Aftonbladet idag att det dessutom är trendigt, och eftersom jag är trendkänslig så får man väl passa på att dricka en klunk eller två. den absolut sista halva procenten lägger jag på mitt jobb. Och tankeverksamheten angående jobbet handlar mest om att tänka på när jag är ledig nästa gång.


Idag har jag skaffat mig en bil till den 18 juli. Det betyder att Håkan och jag är kompisar då. Ta mig till havet och gör mig till kung.


Lite sång, lite dans, lite Emma.
Adjöss! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Every Emma has a story. med Blogkeen
Följ Every Emma has a story. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se