Direktlänk till inlägg 23 juni 2008

onsdag-söndag. ett ärligt inlägg

Av Emma - 23 juni 2008 14:34

I onsdags umgicks jag med Pärlan. Nivet, dagen efter jag fick chokladogram. Det är fortfarande ett trevligt inslag i vardagen att tänka på detdär chokladogrammet. Man blir liksom...glad! Pärlan ringde på min dörr till lägenhete och hade med sig ett Glassogram. Fan va folk vill att jag ska äta onyttigheter, för inte NOG med glassogramet så hade hon med sig chokladrån och kanelgifflar. Det blev en vädligt trevlig fikastund i det Liljanska hemmet på Östermalm i Skövde. Sen blev det en mindre trevlig kväll på vägkrogen i Skultorp. Jag hoppas innerligt att Ryssland vinner hela skiten nu, så Sverige blir moralisk tvåa i dethär EM-et.


I torsdags så jobbade jag, sen så åkte jag till Halmstad för några dagars solsken och midommarfirande. Det blev inte så mycket solsken mer än på resan ner, men det blev desto mera firande. Vilket kanske bara var bra. Det är en himla trevlig högtid detdär. Sill, färskpotatis, gräslök och gräddfil. Jordgbbar och glass. Och en och annan nubbe. Kanske några vinglas med vin i, och några glassdrinkar, och några snapsvisor, och kanske nån öl och lite cider. Och så lite grill på kvällen så är midsommarhelgen räddad. Och dethär har varit en himla trevlig start på semestern. Trevligt sällskap och många skratt. Om man sen kryddar hela midsommarhelgen med världens i särklass sämsta låt så har man ett midsommarfirade utan dess like.


Helgen har däremot medfört en hel del funderingar. Många funderingar om Halmstad i allmänhet och vännerna som finns där i synnerhet. Jag vet vilka vänner jag har men jag vet inte vilka vänner jag kommer få. Det känns spännande och utmanande. Jag vet vilka vänner som talar sanning, och jag vet vilka så kallade vänner som inte talar lika mycket sanning. Framförallt vet jag att vänner tröttnar på vänner som aldrig har tid för sina vänner. För så är det.


Tillsist: Det var inte jag som gjorde slut med någon och sa att jag var intresserad av mig. Det kanske man ska ha i åtanke innan man hittar på nåt om att jag har varit kär i nån. Jag, personligen, skulle aldrig någonsin kunna bli kär i nån som är så opersonlig och ytlig. Hela din coola image rämnar ganska fort när man hör såntdär. Självförtroende kan alla låtsas att de har, dålig självkänsla är såntdär som lyser igenom. Och det är ohett. Skaffa dig lite sånt så kanske nån annan blir kär i dig på riktigt. Jag tycker du är rolig, trevlig och bra som vän. Nåt mer än så har det inte varit, och jag vet att jag kanske inte har gjort precis allt rätt för att visa att det är precis så det har varit, och jag har inget att skylla på det. Jag har gjort fel och jag ber om ursäkt för det.


Jag saknar dig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 22 januari 2012 21:03

en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp.   och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...

Av Emma - 22 januari 2012 12:25

Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...

Av Emma - 15 januari 2012 16:07


STOPP! jag fattar la att jag inte posta två inlägg på raken, det är ju som att spamma! (alternativt att tro att man är någon slags storbloggare som tex Blondinbella eller Alex Schulmans fru). men hey! nu är det så att jag vill berätta mer än att jag ...

Av Emma - 15 januari 2012 15:44

jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...

Av Emma - 9 januari 2012 23:04

Nu ska vi prata hobbies vänner. för det har jag väl kanske några stycken. jag pysslar ju... å så har jag ju en såndära lika-som-bär-grej. kan inte hjälpa det. det är som en drog. och här kommer dagens lilla bidrag.       Rihanna?             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se