Alla inlägg under maj 2008

Av Emma - 7 maj 2008 22:19

..i en annan del av Sverie, så står det en blivande 21-åring och stryker tvätt när alla andra har roligt, eller tråkigt, eller sällskap. Hon stryker för sina kläders skull, för sin egen skull och framförallt för sin mammas skull. Så mamman tycker att hon har en ganska duktig dotter.


Själv sitter jag här i soffan och tänker. Jag tänker på vilka kläder jag ska packa med mig. Jag kommer ingenstans. Packa kläder är det värsta för mig. För ett tag sen behövde man inte bry sig, man tog sina finaste favoritkläder när man skulle åka bort. MEN VAD GÖR MAN NÄR HELA GARDEROBEN ÄR FAVORIT? Och vad gör man när man har ungefär 74 par byxor, 99 klänningar och 23 tröjor man vill ha med sig?


Idag jobbade jag på Bonus. Säger väl kanske inte nån som läser dethär nåt, men jag ska förklara. Det är daglig verksamhet för personer med olika funktionshinder. Vissa har svårt att se, andra att samspela med omvärlden, och vissa är multihandikappade. Det är min bästa jobb, faktiskt. På Bonus hade jag en konversation med en man idag. Jag frågade om Inger var hans vän, då svarade han. "Nej. Jag har en annan". Jag blev såklart nyfiken och frågade om han var kär. "Ja. Och hon i mig". MEN HÖRRNI! Jag smälter ju.


Förövrigt har jag lipat till High School Musical 2 idag. Jag skäms inte. Det är faktiskt ganska skönt att gråta ibland. Speciellt när det handlar om kära återseenden. Kan hända att jag rentav lipar litegranna på fredag. För då är det kvalificerad Betsy-tid. Och efter den kvalificerade Betsy-tiden så är det kvalificerat Bolmenshäng med grill, fotboll, musik och vänner.


Jag är inte ledsen. Snarare tvärt om. Jag är skitarg.

Jag skojade. Jag är uppåt, glad, kär och barnsligt vårkänslig för ovanlighetens skull.


Av Emma - 7 maj 2008 18:43

knuff. knuff är ett ganska töntigt ord. Inte på långa vägar lika coolt som ordet cool. fia med cool känns däremot inte lika bra.


Men vad jag skulle säga var att Fia säger att det ligger folk utanför Nyhem 24 och solar. kvart i sju. Jag säger såhär: om 1½ dygn gör jag det också.


Vi firar med sommarvibbar (för hundranittiofjärde gången)

Av Emma - 7 maj 2008 15:54

Jag önskar man kunde lägga in hela filmen på youtube så att alla kan få se den. fytusan va jag garvade åt min egen dumhet.


Ni som känner mig, och känner till min shoppinghysterik, vet att detta argument inte är så himla olikt mig. Till er som känner mig men inte känner till shoppinghysteriken, ja då har ni lärt er nåt nytt. Och till er som varken känner till mig eller min shoppinghysterik, varsågoda:

"Näni, tjejer. Vi går inte in nånstans innan jag köpt en tröja"


"Idag har vi simmat två varv runt båten, haft vattengymnasitk med korv, min va såklart rosa och jättefin, och så har vi gjort kanonkulan. Och det va väl det som var roligt."

Av Emma - 6 maj 2008 15:51

Först kräks hon. Sen skyller hon på mensvärk.


Såhär säger Johan Glans om det: "Satsa på hattrick och bajsa på dig också". 

Av Emma - 6 maj 2008 13:23

...eller. Det gäller väl bara att öppna ögonen lite. Det har jag gjort idag (med viss hjälp av Elin).


Dagen började gött. Solsken. LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG frukost på trappan. Sen va klockan visst tio i tio. Då hade jag bråttom. Elin och jag skulle träna klockan tio. Avlsutsträning. Själva.  Hastade bort till IP, och upptäcker dagens första konstiga och lite annorlunda grej. Mamma och pappas granne Mark satt ute på trappan och spelade elgitarr. Och han spelade exakt dethär


När jag och Elin hämtat bollar av en främling, och fått kläm på avsluten konstaterade vi att vi fan va bra mycket bättre idag än senast. Sen hände nästa konstiga grej. Nyckelpigor ska se ut . Elin hittad en nyckelpiga på mig, men TRO INTE att nyckelpigan va orange med svarta prickar. NEJ, den va RÖD med RÖDA ben och vita prickar. Sjukt många prickar dessutom. 

Men det mest konstiga med träningspasset var nog att både Elin och jag satte 75% av alla avslut. Vi blir giftiga nu, hörrni! 


Sen åkte jag hem till min lägenhet i stan och hämtade 200 spänn. Konstaterade att Idrottsrabatten är skit. När jag väntade på bussen kom en traktor på vägen. Ja, jag vet att det känns att man bor i ett bondesamhälle om man kan säga så, men det kom faktiskt en traktor. Med skopa. Och i skopan åkte två toaletter och ett badkar. Och på toaletterna satt en gubbe. Jag skrattade. Hämningslöst. Och sist med inte minst så såg jag en gubbe som putsade postlådor. Putsa Postens postlådor, polarn.

Av Emma - 5 maj 2008 10:58

Hittills har jag diskat, sorterat tvätt, ringt HFAB och lyssnat på ganska bra musik. Det kommer bli en fin dag dethär.


Förut fick jag brev. Största händelsen på dan. Det är så HIMLA gött att man varken behöver gå ner för några trappor eller utanför dörren. Posten bara ligger där, och det enda man behöver göra är att böja lite på knäna så har man posten i ett järngrepp. Men jag blev lite fundersam. Först var det ett brev från hyresvärden där det stod "störande ljud" som rubrik. Jag blev ganska paff. Skulle JAG ha stört NÅGON med ljudet som kommer från min dator? Sällan. Sen fortsatte jag läsa. De ska ta bort värmepannan i källaren. Så nu får man inte sova på morgonen fr.o.m onsdag.


Nästa brev: från hyresvärden. IGEN! Nu har mitt bostadsföretag blivit sålt. Och jag har inte hört ett skit förns det är klart. De tackade för tiden. Och det gör jag med. Jag vet inte om jag bor här så länge till.


På fredag klockan ett rullar jag in på stationen i Halmstad. Det ska bli fint väder. Lyckan är fullkomlig. 

Av Emma - 4 maj 2008 23:11

nånstans i mitten av mina tonår så gick jag och bästisjohanna på the ring på bio. det var det värsta jag gjort i hela mitt liv. jag pallar inte den filmen. jag gör inte det.


nu blev jag skiträdd för en reklam för gainomax recovery. uh! jag gillar't inte. sen att jag somnar till filmer som saw 1,2,3 och 4 ja det är ju en annan femma. the ring är fortfarande det vidrigaste jag sett. 

Av Emma - 4 maj 2008 21:40

Såhär ser de två senaste meddelandena i min inbox på facebook ut:
Jag skriver såhär i ett meddelande till John Svensson: haha. ingen är väl fördomsfri. Jag önskar jag kunde vara det. I vintras när jag var i Åre så sa en kille till mig "sluta med dina fördommar, Emma. Dom passar inte in på din image. ALLS" det tog.

nej, jag bara undrade. Känns som viktigt.

Nej, inte kul å jobba. Men kul å facebooka på jobbet


John Svensson svarar såhär:

Japp... å jag ser dessutom på hockey nu..
Nej du verkar inte vara den som dömer utan att ta reda på fakta...
Är du den perfekta flickvännen?


sen är alla meddelandena slut. MEN... 


KLARTSOMFAN jag inte är. Ingen är perfekt. Inte ens jag, HÖR OCH HÄPNA!

Ovido - Quiz & Flashcards