Alla inlägg under maj 2008

Av Emma - 28 maj 2008 15:47

Jag kan härmed meddela att det hemliga kärleks-alternativet inte längre är nollställt. Det finns nån därute som kryssat. It made my day.


Idag ska jag stå i mål igen. Jag tycker verkligen inte alls att det är roligt.

Det är inte roligt. Vad som däremot är roligt är att spela ute. Att kriga. Att få göra det man tränar på. Jag hoppas verkligen innerligt att dethär är den sista gången. För fyfan va tråkigt det är. Men man kan inte göra mer än sitt allra bästa och lite till. Och det ska jag göra, efter det att jag har lipat och gnällt klart. Nån annan som kanske vill stå andra halvlek?
Så, nu har jag lipat och gnällt klart. Nya friska tag.


Nu, till det ofattbara. Madonna fyller 50 iår. HAJJA att hon är ganska fräsch för att vara halvägs till hundra. 

Av Emma - 27 maj 2008 15:31

Okej. Fundering nummer ett. VARFÖR I HELVETE har jag det så himla bra? Alla dagar när det är fint väder ska jag jobba natt, vilket innebär att jag är ledig hela dagarna och kan sova i solen.


Fundering nummer två. Hur många gånger var Dan Josefsson tvungen att förklara att Heath Ledger verkligen är död, och han kommer från en håla i Sverige, när han var i Australien?


Fundring nummer tre. Varför torterar jag misjälv att ligga ute och sova i solen när jag är så allergisk så jag knappt får luft?


Varför funderar jag på om man kan lägga havregryn i pannkakor? Havregryn, guds gåva till mig. Fyfan vad jag älskar havregryn. Vilket leder till fundering nummer fem. varför i hela fridens namn gör jag det, älskar havregryn alltså?


Månadens fundering. Boka flygstol till Thailand med Johanna, eller nöja sig med en sistaminutencharter nångång i nevember-december. Ja. Valen är oändlig, och denhär bläckfisken är nästan som en val. Å så tycker man att den är groteskt skitstor, då ska man tänka att det finns människor som väger mer. Jag bryr mig ganska sällan om vikt och sånt. Men det är ganska mycket att väga 230 kilo, och kanske bara vara 1.65.  Man har ju fortfarande behov, liksom. Hur hittar man rätt, och hur tungt är det att lyfta?


Hur går det med mitt samboletande? Kan nån berätta hur det ligger till och meddela mig. Vad jag vet har jag inga intressenter, och det tar jag högst personligt.


Nu är det klarblå himel och solen lyser i stekhörnan på huset. Tro inte jag tänker sitta här å skriva längre. Ut och lek, är dagens tips. Det ska jag göra nu. Jag ska leka vuxen. Läsa bok, dricka vatten och sola. För den som ville veta är det ny bok. Nu läser jag 8 stycken samtidigt. Dethär är inte bra. Jag vet inte vilken bok som hör till vilken handling. Fan.


Nu lite musik med tillhörande video. Håll tillgod, lieblings. 

Av Emma - 27 maj 2008 00:34

Okej. Jag är ledsen.


Hittills har fem personer röstat på min omröstning, och ingen utav dem är kär i mig. Två stycken känner mig och tre stycken är nära vänner till mig.


Varför kan ingen bara vara lite kär i mig. Jag struntar i om det är på riktigt. Jag behöver bara få en jävligt hög stapel på det alternativet så jag tror att det är möjligt. För så som det är just nu så känns det bara... tomt. Snart ändrar jag alternativen.


  • Vi är släkt, men du är snyggare än jag
  • Vi är nära vänner, men jag hoppas vi blir ihop
  • Vi känner varann, men jag vill nåt mer
  • Du har smittat mig med halsfluss och maginfluensa, eftersom det vi delar på allt
  • Vi har gemensamma bekanta och jag får dagliga rapporter om vad du gör och hur du ser ut idag, eftersom det är det enda jag kan tänka på.
  • Jag är hemligt kär i dig och jag vet vad jag ska göra för att du ska se mig
  • Vi har ingen relation alls, men jag tycker tamigtusan att du är läcker som fan, Emma. 

Snart vänner, snart tvingar jag er att rösta allihopa.

Som tack kan ni välja på handtag, famntag, klapp eller kyss.
(Förihelvete satsa på kyssen)


Som ni förstår är detdär sista riktat till alla manliga läsare.

Av Emma - 27 maj 2008 00:20

Kul dag på jobbet. När man, som jag, är van att jobba nätter går 8 timmar kvällspass jävligt fort! När man, som jag, har världens bästa patient går tiden ännu snabbare. Med risk för att alla tror att intensivvårdsavdelningen på KSS i Skövde är Sveriges slappaste arbetsplats så ska jag berätta vad jag har gjort. Övervakat, läst aftonbladet fram och tillbaka, druckit kaffe, hämtat en BladderScan hundra gånger, och tittat på musikklipp på youtube ihop med läkaren. Men mest har jag övervakat, och småpratat med patient. Det är det trevligaste med mitt jobb. När man har vakna patienter som har roliga saker att säga.


Förövrigt så går det åt helvete med dendär resan till Kanarieöarna. Det kommer ta mig 23 timmar att åka dit. För nåt inlägg sen skrev jag "vad gör man inte för att hälsa på". Nu är jag mer såndär. Är det verkligen värt 23 jävla timmar för att sen åka hem efter en vecka? Och svaret är väl egentligen självklart. Det är värt det. Men 23 timmar. Det finns roligare resor att göra i vinter som tar kortare tid än 23 timmar, och man kommer längre. Tänka, tänka, tänka.


Förövrigt tycker jag det är läskigt med Mikael ifrån Lidköping. Mördad, och hittat i en gödselbrunn som ägs av Svenska Kyrkan. Jag tycker dethär luktar utstuderat. Mord. Fyfan va hemst det låter. Mord. Helt klart svenskans fulaste, otäckaste och fegaste ord.


MMH. och det finns en lägenhet på gamletull på 36 kvadrat. Precis vad jag behöver, men 4åett i månaden. Helt klart INTE värt. Bor man två, helt klart värt det.
Sambo sökes.

Av Emma - 25 maj 2008 22:28

Eller nej, det var inte så jävla enkelt.


Nu är jag mer än nöjd. Gode gud vad jag inte vill jobba imorrn kväll. Käre värld vad jag inte vill det. Jag vill ju bara golfa.

Av Emma - 24 maj 2008 18:51

Jag duschade alldeles nyss, hörrni. Och i duschen kom jag på migjsälv med att tänka på saker jag gillar att göra som jag borde göra oftare. Duscha platsar inte in på listan. Jag gillar det inte, och jag gör det varje dag.


MEN, här kommer den. Den omtalade listan.
Saker jag gillar att göra som jag borde göra oftare.

  • Städa badrummet. Att städa i badrummet, eller på toaletten - stryk det som ej önskas, är det roligaste hushållsarbetet.  Man märker tydlig skillnad på att det blir rent, den rena lukten håller sig längre än i övriga huset, och det är rent där man är ren. Det är bra.
  • Läsa. Jag läser endel, ja det gör jag. Men jag läser 7 böcker samtidigt. Vad jag egentligen borde göra oftare är att läsa ut böcker, och läsa en i taget. Viktigt delmål för resternade planering för år 2008.
  • Lyssna på radio. Och då menar jag riktig radio, inte radio direkt från datorn, även om det går väldigt bra. Jag gillar dendär äkta radion. Undrar varitfrån jag har fått det?
  • Raka benen. Det är egentligen jävligt tråkigt, men känslan efteråt är obeskrivlig.
  • Köpa mat. Det gör jag på tok för sällan.
  • Åka tåg.
  • Egentligen så tycker jag faktiskt ganska mycket om att cluba på fredagar och lördagar också. Men det är liksom något jag har valt bort att inte göra lika ofta, längre. Men jag gör det för sällan, det gör jag.
  • Planera saker som blir av. Jag planerar mest saker som aldrig någonsin kommer hända. Det är jävlgit spännande, och fantasin får sig ju en ordentlig resa i stort sett varje dag. Men fan va kul det vore om jag nångång kunde planera nåt som för en gångs skull blev av.
  • Komma på ganska bra saker, och sedan komma ihåg dom.
  • Träna.
  • Sen så läser jag roliga nyheter alldeles för sällan för ett tag sen var det nyheten om hästen som blivit dödsjuk. Idag är det upphittade högerfötter.
Av Emma - 24 maj 2008 16:22

Jag ska åka och hälsa på Johanna. men HAJA vilken sjukt jävla tråkig resrutt man får om man ska flyga till Gran Canaria och bara köper en stol. Det tar, som kortast, 8,5 timma att flyga. Och jag måste byta flyg två gånger på vägen. Är det inte tråkigt?


Jag klagar på att det tar lång tid att flyga, jag ska väl vara glad att jag har möjlighet att åka dit. Jag tycker iaf att det är tråkigt att man inte bara kan flyga raka vägen ner. Det vora fan så mycket enklare. Men vem har sagt att det är enkelt? Anyhow, vad gör man inte för att hälsa på litegranna.

Av Emma - 22 maj 2008 23:10

Okej. Något är allvarligt fel. Jag vet inte vad det är, men det är jävligt irriterande. Jag ligger just nu och soreterar musik. Det är jävligt duktigt. Ungeför 400 Beatles-låtar ska in i rätt ordning och sådära. Men fan, tro inte att det är enkelt. iTunes stängs ner efter ungefär varje kvart. Och så fort man ska rätta till ett titelnamn, så stängs det av. Jag vågar knappt skriva att det går att lyssna på musiken, för så fort jag tänker tanken att något med iTunes går bra, så går det åt helvete. Ibland får man bara en demoversion på låtarna. 30 sekunder är max, sen byter det.


Jag tycker inte dethär är roligt. Kan ingen försöka förstå vad det är som är fel på min dator, för jag gör det inte. hjälp...?

Ovido - Quiz & Flashcards